• 1
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 40
Всички имаме коли, нали ?
hidrazin - майстор
Е ами то на българин не мое се угоди. Все нещо му пречи.
Те тогава за надписването на винетките най-много ревяха тарикатите дето си ми сменяха по колите.
Също както най-голям рев падна при смяната на електромерите и изкарването им на улицата от тези дето си крадяха ток. :-D
:partyman:
Andri01 - майстор
:lol:
Преди години ми свиха ТВ и видеото то вилата.Ченгето ми каза" ами да беше ги застраховал...". Аз затова сега се застраховам: лепя си винетката ,ама колата не я карам-заключена в гаража,а гаража заключен в двора и кучето вързано отпред! :? А нека ми я свият. А иначе-стъкла винаги са се чупели,за какво ли не! пукат гуми-почваш смяна,свиват ти чантичката от седалката... !Жалкото е,че няма нормална съдебна система-от там тръгват нещата,а просто е адски корумпирана,а също така и ченгета по улиците!
nikolovvd - майстор
hidrazin написа:
Е ами то на българин не мое се угоди. Все нещо му пречи.
Те тогава за надписването на винетките най-много ревяха тарикатите дето си ми сменяха по колите.
Също както най-голям рев падна при смяната на електромерите и изкарването им на улицата от тези дето си крадяха ток. :-D
:partyman:
nikolovvd написа:
Винаги ще има недоволни. И без пари да са винетките пак ще има недоволни, че едни вземат по 1-2, а други по 3-4.
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nikolov333 - майстор
Andri01 написа:
..Жалкото е,че няма нормална съдебна система-от там тръгват нещата,а просто е адски корумпирана,а също така и ченгета по улиците!
Те полицаите и съдиите сега, са като рекетьорите на времето.. :axe:
Andri01 - майстор
Сакън да не те чуят. Че ще ти "носим цигари". Те са неЗАВИСИМИ/от паричните знаци/! И едните и другите са влезли в системата по убеждение,на "ползу роду" / да бе :)/.Знаеш ли колко е трудно да...вземеш пари ,без да те хванат? Да не мислиш ,че е лесно да дремеш в колата по 8ч. и да се скатаваш? Кой смее да им държи сметка за търсените 1700 бандити или за пуснатите убийци из улиците? Или за безнаказаните цигани?
nikolov333 - майстор
Аз лично ловя крадците по-добре от полицаите, само дето не им ги водя в ареста..а районния на селото ми развива теорията, че съм създавал "ПРЕДПОСТАВКА ЗА КРАЖБА", като не съм си охранявал двора на къщата.. :axe:
Andri01 - майстор
https://www.24chasa.bg/Article/5351192 Ченгетата са като адвокатите: виж коментара на същия в линка! Абсолютен идиот! Ако остане на него ща подари/ даже и -продаде/ България!! Браво на момчето!!!
nikolovvd - майстор
А защо преди 1989 г. никой не смееше да премине "зелената" граница.
Ако някой е бил граничар, да каже по колко дни отпуск даваха за заловен/убит нарушител.
Тогава през "зелената" граница минаваха само шпиони и терористи. Който бяга от война или мизерия да отиде на КПП-то, да представи документ за самоличност и да поиска убежище. Какви са тия бежанци с 10000 Евро и смартфонв джоба?
България да не е разграден двор, та всеки да си минава от където му хареса? Утре като започнат да се взривяват бомби по гари и автогари, ще се оплакваме на арменския поп или ще се превърнем на затворници в собствените си жилища, като някой софиянци?
TACHO - специалист
nikolovvd написа:
А защо преди 1989 г. никой не смееше да премине "зелената" граница.
Ако някой е бил граничар, да каже по колко дни отпуск даваха за заловен/убит нарушител.
Тогава през "зелената" граница минаваха само шпиони и терористи. Който бяга от война или мизерия да отиде на КПП-то, да представи документ за самоличност и да поиска убежище. Какви са тия бежанци с 10000 Евро и смартфонв джоба?
България да не е разграден двор, та всеки да си минава от където му хареса? Утре като започнат да се взривяват бомби по гари и автогари, ще се оплакваме на арменския поп или ще се превърнем на затворници в собствените си жилища, като някой софиянци?
Много точно казано.
nanobanano - специалист
Недай си Боже ти се наложи да бягаш от войната,дали няма да си вземеш спестяванията и телефончето?Я малко помислете преди да се правите на интересни.Или щом има 10000 евро да седи в сирия-те щего пазат :?
  • 1
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 40

Тема "Лепене на Винетки?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: