• 1
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
Всички имаме коли, нали ?
inspo - майстор
nikolovvd написа:
.... Какви са тия бежанци с 10000 Евро и смартфонв джоба?
Утре като започнат да се взривяват бомби по гари и автогари, ..
Еврата им ги дават точно за да наводнят и дестабилизират Европа. Сещайте се кой има интерес от слаба и разбита Европа.
Ако започнат да се взривяват сега, рискуват да не могат да вкарат повече паплач, поради мерките които ще бъдат предприети. Така че очаквам да започнат да се гърмят като се затегне граничния контрол и не могат да влизат повече.
kartechar - специалист
Явно темата за винетките се изчерпа. Вече сме на вариант споделяне на това кой какво го вълнува. Мисля, че за това си има други теми!
kozl - майстор
Ей тия Джурналисти........ :shock:
На жената и зачезна лака за коса, а катаджия стъклото облиза, от меда търси следа :shock:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Neno Er - специалист
Хванаха цаката винетките! Вече стават за многократна употреба. След като винетките поскъпнаха, от началото на годината с 30 лева, и вече струват 97, шофьорите у нас приеха новината на нож, информира Блиц.

Но прагматичният и хитър роден водач им хвана цаката, за да може да ги прехвърля от кола на кола. Това става благодарение протектор за смартфон, който може да се намери в китайски магазин за 1-2 лева.

Залепвайки винетката върху протектора, от правилната страна, няма никакъв проблем тя да бъде залепена върху предното стъкло на колата. Когато ни потрябва за друг автомобил, именно наличието на протектор прави свалянето много лесно и запазва щампата цяла.
kr1100 - майстор
абе защо трябва да се вътриш пък за 1-2 лв за протектор пък се чудя :?
nanobanano - специалист
Защото сигурно става здраво,а не "паянтово", и не е проблем да се мести често.
Neno Er - специалист
Аз имам само една кола, но бих го направил това за да си свалям винетката, както едно време чистачките. :lol:
Chefo77 - майстор
Да знаете, че е много гадно в 10 вечерта да си разлепиш винетката и тя да падне в страничната фуга между таблото и стъклото ... Добре, че след 3 винта жабката пада и всичко лъсва :lol:
stoianov_n - специалист
Chefo77 написа:
Да знаете, че е много гадно в 10 вечерта да си разлепиш винетката и тя да падне в страничната фуга между таблото и стъклото ... Добре, че след 3 винта жабката пада и всичко лъсва :lol:
Знаеме , знаеме, аз съм разглобявал и мноого повече.. :wallbash:
  • 1
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40

Тема "Лепене на Винетки?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: