simplex написа: Години наред сутринта си поливах стъклото с топла вода през зимата и след това изстъргвах каквото остане и след това пусках чистачките със зимната течност да пръскат.Явно не знаеш, че топлата вода замръзва по-бълзо от студената.
Някой специалисти като теб заливат и двигателя (това съм го гледал само на дизел да го правят).
После дърпат колата докато започне да гърми и от там в сервиза, защото е прехвърлила някой зъб на ремъка или са ги изронили тотално.
И понеже си от морето, може би си спомняш преди 3-4 години какви Зими имахте. Във Варна караха сноуборд в морската градина две последователни зими. Като студент във Варна съм бил свидетел как вали дъжд и замръзва на земята във вида на полусвери. Аз от 30+ години не съм видял кола без нагревател на задното стъкло, а от няколко години и на ефтините модели автомобили слагат предни стъкла с нагревател. На който му е замръзвала течноста за чистачките на предното стъкло сигурно си е мислил за тази згодийка.
За да си безопасен за себе си и околните трябва да следиш пътната обстановка не само напред, но и около теб.
Ама какво да ти обясняваме ние простите шафьори със стаж между 30 и 40 години. Ти си се родил с кормило в ръце.
Къде си ти, къде сме ние! Продъбжавай да си мислиш, че пасатора ти е най-великата кола и скоро ще има тема - RIP Пасатко!