• 1
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 46
Всички имаме коли, нали ?
ivanovbg - майстор
Май ти не си го прочел докрая, а само заглавието: Умственото натоварване води до раздразнение, разочарование или други отрицателни чувства. - разпознаваш ли се?
hidrazin - майстор
ivanovbg (Мистър Магнито) - дай ся пак за магнитите.
Как да минем ГТП безпроблемно използвайки ЯКИ КИТАЙСКИ магнити.
Не мое ли да използваме ония магнити дето си сложил на водата?
Направо да ги шибнем на ауспуха и още два на изтърбушения катализатор - един отгоре и един отдолу.
Така лекото СО ще се лепи отгоре а тежкото СО отдолу и ето, Мистър Магнито изобретил DPF за бензинки. :-D
:partyman:
P.S. Ееееххх... Тия тъпи магнити те направиха за резил.
Поне ония простотии да беше ги писал в мазето.нет
Ма има голяма вероятност и там да те ... :rock:
чет авг 22, 2024 6:30 pmkr1100 написа:
офф днес без малко 1 с ел тротинетка да е леко по-малко. Срещу знак на пълна скорост , излизам от паркиране в ляво / има очертания/ и бам с десния ъгъл на бронята на земята.
https://www.youtube.com/shorts/sosOQDsK ... ture=share
ivanovbg - майстор
чет авг 22, 2024 10:48 pmhidrazin написа:
ivanovbg (Мистър Магнито) - дай ся пак за магнитите.
Как да минем ГТП безпроблемно използвайки ЯКИ КИТАЙСКИ магнити.
Не мое ли да използваме ония магнити дето си сложил на водата?
Направо да ги шибнем на ауспуха и още два на изтърбушения катализатор - един отгоре и един отдолу.
Така лекото СО ще се лепи отгоре а тежкото СО отдолу и ето, Мистър Магнито изобретил DPF за бензинки. :-D
P.S. Ееееххх... Тия тъпи магнити те направиха за резил.
Поне ония простотии да беше ги писал в мазето.нет
Ма има голяма вероятност и там да те ... :rock:
Хидра, ти и химията не знаеш. Магнити се слагат само да ти изманипулират мозъка. Иначе химията е проста. Няколко шепи сода каустик на люспи в ауспуха и СО нанай си.
Отдавна им казвах на тия бунаци, но те не - уреа, та уреа. Много крави имали, а те много пикали. Де ще я складират? Я да я бутаме в колите, че да се отървем от нея. Та те кака, ся с кравешка пикня освен всичко друго трябва да зареждаме. Да не говорим пък, че електрониката дето я команди кога и по колко да влиза е по скъпа от компа на двигателя.
hidrazin - майстор
чет авг 22, 2024 11:00 pmТрифон П.Трифонов написа:
https://www.youtube.com/shorts/sosOQDsK ... ture=share
Тоя с тротинетката се казва СерГЕЙ.
За истинското му име - използвай последните три букви... :-D
Всичките тези са заплаха както за самите тях, така и за останалите - най-вече.
Също и както и повечето колелисти. Даже и ума не ми го побира как някой си решава че ще е колелист? :? :lol:
ВСИЧКО де що се движи по обществени пътища, алеи, паркове ... като за придвижването си не използва краката си по земята, трябва да е с книжки.
Шофьорски книжки. Ако ще да е на кокили или на инвалидна количка. Дори голф количка ако е извън игрището за голф.
И освен да си знае и спазва правилата за движение, да си носи и наказателната отговорност...
чет авг 22, 2024 11:41 pmhidrazin написа:
...
Всичките тези са заплаха както за самите тях, така и за останалите - най-вече.
Също и както и повечето колелисти. Даже и ума не ми го побира как някой си решава че ще е колелист? :? :lol:
ВСИЧКО де що се движи по обществени пътища, алеи, паркове ... като за придвижването си не използва краката си по земята, трябва да е с книжки.
Шофьорски книжки. Ако ще да е на кокили или на инвалидна количка. Дори голф количка ако е извън игрището за голф.
И освен да си знае и спазва правилата за движение, да си носи и наказателната отговорност...
Споко бе! Ко като съм колелист?! Имам си книжка, нося си кото ми се носи и що требе.
На едното имам 50 000, на другото вече станаха 40 иляди и това в новото време. Като малко Трифонче не зная колко съм навъртял.
Те ти без книжка или без регистрация.
https://youtube.com/shorts/ZQv8qBRkyOc? ... 9tjr4POSNM

пп. На всяка пешеходна пътека спирам, сизам от коолото и го бутам. Верваш ли?!
И вело алеите ги уважавам и ги пазя да не се износят или повредят. Да си седят нови или за байкърите.
hidrazin - майстор
чет авг 22, 2024 11:49 pmТрифон П.Трифонов написа:
На всяка пешеходна пътека спирам, сизам от коолото и го бутам. Верваш ли?!
Вервам! Че си малцинство. Няма и 0,1%
Останалите 99,9% се мислят за торпеда на които всеки трябва да прави път, да карат както си искат, където си искат че оня Горе им е вуйчо.
Два пъти съм виждал колелист да се блъска в спряла кола на червен светофар, чакаща зеленото.
И после шофьора на колата трудно доказва че няма сестра...
Аман от неграмотни колелисти и още повече от тротинеткадции.
За масата от тях правилата са нещо смешно и за тях не важат.
MamaMy - майстор
Всичко което е на пътя се води ППС. За него би трябвало поне на правилника да се яви. Ако вземе листовките, да кара. Гледам напоследък има и съвестни. Каски, наколенници, бутат на пешеходната. Всички те трябва да разберат, че това е за тях. Не за мен или за Хидрата.
И на мен вчера един ми излетя в еднопосочна уличка челно. Викам му:- Ахмак, така и така си в нарушение, поне мини по тротоара! Не си рискувай животеца! Пък той ми се дръвчи да не му казвам къде да кара. Съвсем малко и за кратко съжалих, че спрях преди двете паркирали коли и му оставих място да се шмугне. Ако бях спрял между тях тоя дървеняк щеше да ми счупи предното стъкло със зъби. И да беше хлапе да го ошамариш, но той си беше дрът колкото мен.
kr1100 - майстор
пет авг 23, 2024 12:41 amhidrazin написа:
....Аман от неграмотни колелисти и още повече от тротинеткадции.
За масата от тях правилата са нещо смешно и за тях не важат.
А за мен случката не е първа/ преди година на десен завой на светофар изчаквам пешеходците Цар Освободител и Пирин/ и тръгвам и бам идиот с тротинетка на скорост от тротоара се удари в дясна предна гума и на земята . да беше си строшил тиквата. Само ръка , сума ти време чаках полицаи ....
Последна промяна от kr1100 на съб авг 24, 2024 10:22 pm, променено общо 1 път.
  • 1
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 46

Тема "ГТП вече само онлайн" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: