• 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 59
Всички имаме коли, нали ?
toolegittoquit - майстор
dadko написа:
А твоето "Венто" да не би да не е кошница?
Карам Honda. :?
kuger написа:
Не мислиш ли, че преминаваш границите?
Пошегувах се. Явно нямаш чувство за хумор. От лафа - "Защо Опел бяга толкова бързо - защото ръждата го гони :-D "
kuger - майстор
Пошегувал си се, ами добре, ама пиши, че е шега! Защо трябва да се присмиваме за избора на другите?
Карай си Хонда-та, то пък едни коли..... и аз се пошегувах :shock:
Между другото, карах доста време японка, не ги хвалете, като другите са!
Chefo77 - майстор
Караш Honda, ама друг път. Това японските коли са голям боклук - като им забравиш музиката да свири, акумулатора пада, части няма, скъпи са и се чакат по 2 месеца и т.н. ...
toolegittoquit - майстор
kuger написа:
Между другото, карах доста време японка, не ги хвалете, като другите са!
Всички коли са еднакви - зависят си от собственика. Проблемът е, че някои са склонни да проявяват много сериозните проблеми, които са заложени при конструкцията им, поради недомислието на конструкторите.
Chefo77 написа:
Караш Honda, ама друг път. Това японските коли са голям боклук - като им забравиш музиката да свири, акумулатора пада
Карам Хонда. :idea: И музиката пък в колата ми е пусната така, че като извадиш ключа - няма музика.
kuger - майстор
От време "оно" зная, че с радио не се спори!
Само да добавя, кога пипаш некадърно по кола, не чакай чудеса, всъщност чакай, но с отрицателен знак!
Пък било това и Хонда.
profesionalist_wood - майстор
Ех вашето е бели кахъри....аз скоро правих ремонт на фордо.....половината предна лява гума се беше износила яко въпреки че е нова,хлопаше жестоко от удар и се тресеше волана .Смених биелетки,носачи,тампони и лагер за над 100 лв....стана така щото я треснах в дупка :x
hidrazin - майстор
toolegittoquit написа:
...От лафа - "Защо Опел бяга толкова бързо - защото ръждата го гони...
Пак се изказа неподготвен. Това с ръждата и опелите по-скоро си е мит останал от старите кадети дето наистина си гниеха здраво.
Сега обаче това за ръждата по опелите си остава по-скоро като митове и легенди.
Япониките гният много по-здраво от опелите.
За разлика от опелите обаче, гният много по-бързо щото просто ламарината им е дебела колкото консервена кутия.
То и S класата на Мерцедес модел 1998 - 2005 даже си ръждясва прилично, здраво и видимо. :-D
Ей ти една Хонда. Дали не е по-зле от кой да е Опел? :lol:
Прикачен файл:
Honda1.jpg
Honda1.jpg (111.27 KиБ) Видяна 669 пъти
:partyman:
kuger - майстор
Пич, ти уби всичко детско у toolegittoquit :shock: :-D :-D
dadko - майстор
toolegittoquit написа:
Карам Honda. :?
Да. И един мармот увиваше в станиолче шоколад :mrgreen:

Колкото до това, че на японските автомобили им били скъпи частите и не се намирали, а трябва да чакаш два месеца- това е мит.
Може преди доста години да е било така, но сега вече поддръжката на масовите автомобили от един и същ клас е еднаква.
Аз карам Mazda и поддръката ми е същата като на колеги, които карат Форд или Рено , да речем. Смяната на някои консумативи ми е дори и по- евтина. Имам впредвид дискове, накладки, носачи, амортисьори.
Също така е мит, че опелите гният най-много. Ела да видиш Маздата :mrgreen:
Chefo77 - майстор
Хидра, това е манипулативна снимка! Виж, че Хондата е ръждясала само от ляво. Явно е стояла от дясната страна на някой Опел :lol: :lol:
  • 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 59

Тема "Събирам мнения за първа лично моя кола." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: