Chefo77 написа:Да знаете, че е много гадно в 10 вечерта да си разлепиш винетката и тя да падне в страничната фуга между таблото и стъклото ...Значи взимаш монтажна пяна и запълваш фугата.

Chefo77 написа:Да знаете, че е много гадно в 10 вечерта да си разлепиш винетката и тя да падне в страничната фуга между таблото и стъклото ...Значи взимаш монтажна пяна и запълваш фугата.
Neno Er написа:Аз имам само една кола, но бих го направил това за да си свалям винетката, както едно време чистачките.Това с чистачките ми хареса и ме върна назад в първите години на "демокрацията". Мой приятел се уреди на работа в Австрия и разказваше как може да познаеш кой е българин - щом паркира, първата му работа е да си свали чистачките
kozl написа:Може ли да се ламинира винеткатаНе я ламинирай,после трябва с плюнка,мед,лепило да я лепиш.Вземи си протектор лепиш от едната страна винетката(протектора си има лице и гръб),изрязваш по края и лепиш на стъклото.Протектора няма лепило,а прилепя чрез вакум здраво,дори с нокът трудно се отлепя.При 5-6 сваляния лепиш парче тиксо на винетката и го махаш.Така маха прахоляка и пак си се лепи перфектно.Даже препоръчвам фабрично да ги правят на протектор
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: