• 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
Всички имаме коли, нали ?
Neno Er - специалист
Chefo77 написа:
Да знаете, че е много гадно в 10 вечерта да си разлепиш винетката и тя да падне в страничната фуга между таблото и стъклото ...
Значи взимаш монтажна пяна и запълваш фугата. :lol: :lol: :lol:
kartechar - специалист
Neno Er написа:
Аз имам само една кола, но бих го направил това за да си свалям винетката, както едно време чистачките. :lol:
Това с чистачките ми хареса и ме върна назад в първите години на "демокрацията". Мой приятел се уреди на работа в Австрия и разказваше как може да познаеш кой е българин - щом паркира, първата му работа е да си свали чистачките :shock: и то за да ги спаси не от местните, а евентуално от друг българин :lol:!
nikolovvd - майстор
kr1100 написа:
абе защо трябва да се вътриш пък за 1-2 лв за протектор пък се чудя :?
За да стане по-екзотична цената - 99 лв. :-D
Или по-закръглена - 100 лв. :lol:
kozl - майстор
Може ли да се ламинира винетката :?
Neno Er - специалист
kozl написа:
Сигурно може, но без да я отлепваш от подложката и. Много грубо ще стане и ще личи. :?
nanobanano - специалист
kozl написа:
Не я ламинирай,после трябва с плюнка,мед,лепило да я лепиш.Вземи си протектор лепиш от едната страна винетката(протектора си има лице и гръб),изрязваш по края и лепиш на стъклото.Протектора няма лепило,а прилепя чрез вакум здраво,дори с нокът трудно се отлепя.При 5-6 сваляния лепиш парче тиксо на винетката и го махаш.Така маха прахоляка и пак си се лепи перфектно.Даже препоръчвам фабрично да ги правят на протектор :-D
Дори така може да се сваля всяка вечер.Отлепяш винетката и и лепваш широко тиксо,и буташ в портфейла.Сутринта отлепяш тиксото и я лепиш като нова.
nikolovvd - майстор
nanobanano написа:
Дори така може да се сваля всяка вечер.Отлепяш винетката и и лепваш широко тиксо,и буташ в портфейла.Сутринта отлепяш тиксото и я лепиш като нова.
Те това ще е най-полезната екстра!
chapara - майстор
Не ги ли залепихте вече, то годината на четвърт замина :-D :-D :-D :-D :-D
Neno Er - специалист
Чакаме решението на ВАС. :?
А ма то требваше да бъде вчера. :shock: :lol:
  • 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40