• 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 154
Всички имаме коли, нали ?
hidrazin - майстор
simplex написа:
И честно казано не знам какво й пречи на колата да е безопасна, ...
Ами то вече ти казаха какво и пречи. При теб имаш проблем със ЗКУ.
simplex написа:
Аз съм карал и ПС-та, които нямат странични огледала.
Да тротинетки и ролкови кънки.
Или чакай ... ПС-та ... Че то откога на компютрите им сложиха колела??? :lol:
Ти си от хората които нищо не могат и нямат право да изискват от тази държава.
Каквото и колкото ти подхвърлят толкоз с това мислене и разсъждаване.
Най ми е кафе когато на някой такъв "умник" му начукат акт колкото две коли като неговата.
:partyman:
montoya - майстор
Пичаги, не съ бийти и карайте, имам 22 години книжка кат С, изкарал съм я на зил 130 и още от тогава съм свикнал да карам само на странични огледала.
На дванайсетака московец монтирах второ огледало за 5 кинта от пазара, само и само да има дясно огледало.
Вътрешното ми егледало е в багажника, някой ако го иска ще му го покажа, като ще се оправдая, че отивам да му залепят стойката за стъклото, че се е отлепила. Дано мине, ако не мине чинно ще си платя глобата. А тоя дето се обръща и прегръща дясната седалка за да кара на заден ход е за съжаление, два пъти ме удрят на паркинг докато маневрират на зад прегърнали дясната седалка.
Огледалото го изхвърлих заради нароилите се напоследък светлинни извънземни. Като ми светне нощно време някой с набримчени рефлекторни фарове с връло ют китайски ксенон за 60 кинта, спирам и го оставям да мине, че ме заслепява през огледалата. Лошото е, че сигурно 2/3 от колите с които се засичам са именно такива
hidrazin - майстор
montoya написа:
Огледалото го изхвърлих заради нароилите се напоследък светлинни извънземни...
Това е доста ... нелепо извинение да нямаш огледало за задно виждане.
Сигурно от края на 70-те се правят огледала с ръчно затъмняване.
Сега има електрохроматични огледала за задно виждане - затъмняват се автоматично.
Моето си е ръчно и на най-първата ми кочина пак беше ръчно.
Като ти свети, дори на дълги отзад, просто щракаш копчето и готово.
Същото е и с категорията - С-то го имам от повече от теб, от към 30 години.
Не мога да се съглася че е вътрешното огледало е излишно и не върши никаква работа.
simplex написа:
hidrazin написа:
Най ми е кафе когато на някой такъв "умник" му начукат акт колкото две коли като неговата.
А на автобусите без спирачки кой ще им начука актовете?
Ти си с предимство.
nikolovvd - майстор
simplex написа:
Вземете се съвземете - по българските пътища колко неизправни автобуси без спирачки се движат и с гуми галоши, вие сте се загрижили за Пасатко по приказката за Вуте. 100 годишни влакове, които се палят в движение, ама не това не е проблем, но е мерзавско да се движи кола с километраж, който не отчита изминатите километри.
Всяка коза за своя крак е казал народа. Като те спрат няма да пишат акт на машиниста със 100 годишния влак, въпреки че такива няма в движение или на автобусния шофьор, който кара без спирачки, а на теб!
А ти си ползвай нагревателя на задното стъкло, за да видиш този с автобуса като приближава и да се дръпнеш преди да те е направил на мекица. :lol: :lol: :lol:
И какво само се оправдаваш - другите така, другине онака! Виж си насраните гащи, пък после гледай другите и се замисли защо ти се смеят, защото като се утрепеш на пътя няма да можеш да кажеш, че оня е виновен. :axe:
simplex написа:
... и КАТ не са хората, които могат да кажат ...
Я пак си помисли! Ти май не знаеш на кой свят си? :?
Не знам пиян ли си, луд ли си или дрогиран, но определено не си добре! :shock:
DundyTheCroc - майстор
Вярно ли не знаеш какво се вижда като натиснеш копчето на огледалото?
hidrazin - майстор
DundyTheCroc написа:
Вярно ли не знаеш какво се вижда като натиснеш копчето на огледалото?
Ми от къде да знае? Кой му дава на него да кара колата на тати? Нали ще яде яко шамарите ако одраска пасатко. :lol:
Интересно ми е кога ли някой ще го изкара от колата и ще го размаже от бой. :?
fbr - майстор
Човека се бъзика с вас, ама и вие палите от четвърт.
Junak - майстор
Тц, не се бъзика. Просто такъв се е родил...
nikolovvd - майстор
simplex написа:
С други думи да сравняваш липсата на задни светлини на пасатко, където се вози 1 човек не може да е еквивалентно на липсата на спирачки на автобус, който вози 20 човека.
Уникално изречение! :lol:
За твое сведение всеки автобус и водача минават преглед преди да напуснат гаража, а ако стане нещо дупе да им е яко, защото понякога в автобуса има 50 човека.
nikolovvd - майстор
Возил си се при някой мошенник без лиценз, защото при него билета е бил с 50% надолу. :-D
Нали те знаем колко си стиснат. :)
И от какъв зор си купил кола, а се возиш на автобус? :?
А-а-а сетих се! Тя все в сервиза седи. Ама така е по гот - безплатен отоплен гараж. :lol:
  • 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 154

Тема "Какъв Пасатко си купих - да ви е яд!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: