• 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 154
Всички имаме коли, нали ?
DundyTheCroc - майстор
Ех, Тинки...
Като натиснеш вечер копчето огледалото си сменя ъгъла и пак виждаш назад, обаче затъмнено и фаровете не те заслепяват, па ти ако искай си гледай пасажерите, дано не возиш арни каки, че ако се загледаш много...
nikolovvd - майстор
DundyTheCroc написа:
... дано не возиш арни каки, че ако се загледаш много...
Кви каки? Само ръси лъжи и глупости!
simplex написа:
... да сравняваш липсата на задни светлини на пасатко, където се вози 1 човек ...
Той си няма понятие за какво е копчето на огледалото, а ти си тръгнал да му обясняваш ползата от него. :lol:
kuger - майстор
Ти определено си опасен за себе си, и много опасен за околните.
Предложението ми за "богоугодното заведение" важи! Ще те хранят, ще ти сменят памперсите :-D Е, няма да те оставят да правиш ел.инсталации, но и другите хора трябва да живеят!
Има и друго решение, камък, късо въже, и от мостика. Но от страната, където акостират плавателни съдове, за по-сигурно!
Баси пубера!

пп:Неговото огледало е друго! Да гледа чаталите на дъртите шафрантии, къде качва :cool: , ако изобщо някой/я има куража да се качи при него.
kr1100 - майстор
E стига се отклонявате от актуалната тема , а тя е :
ГолЕм разход на бензин на Пасатко ..
Duke_BG - специалист
... от меден рудник до центъра
:mrgreen:
nikolovvd - майстор
Да го направи на ток. В САЩ има готови китове за транформация. По спомен цената бе около 2500$ и с неговото "каране/возене" ще си избие инвестицията за 1 година или 2-3 обекта, но без КАКИ. :lol:
Много вдигат разхода! :supz:
Duke_BG - специалист
nikolovvd написа:
Да го направи на ток. В САЩ има готови китове за транформация. По спомен цената бе около 2500$ и с неговото "каране/возене" ще си избие инвестицията за 1 година или 2-3 обекта, но без КАКИ. :lol:
Много вдигат разхода! :supz:
и като се прибира от града до меден рудник ша требе се закача за кабеля на тролея :mrgreen:
nikolovvd - майстор
На 200% ще го направи!
Ако му дойде акъла може и някой бракуван тролей да си купи и да го стегне, но ще го бият от блока. И без друго са му набрали, че като е продал Фиестата и е купил пасатора заема с 50% повече място на паркинга и за тях пак няма място. :lol:
Junak - майстор
simplex написа:
nikolovvd написа:
За твое сведение всеки автобус и водача минават преглед преди да напуснат гаража, а ако стане нещо дупе да им е яко, защото понякога в автобуса има 50 човека.
Браво. За твои сведения съм се возил в автобус, който нямаше спирачки и друг, който от покрива му течеше, а в салона му смърдеше на нафта. И това НЕЩО, защото това не е нормално превозно средство е МИНАЛО ПРЕГЛЕД преди да НАПУСНЕ ГАРАЖА. ТИ НОРМАЛЕН ли си? Имаш ли си идея колко груба гротеска звучи твоето изказване и как съм видял неща напук на твоите търпения и съм ги ИЗПИТАЛ?
Дреме ми на шнорхела какво ще им се случило и колко им е яко дупето, ако стане инцидент. При и нцидент шофьорът има колан, пътниците нямат. Сам помисли КОЙ ще го отнесе. Като съм със счупена глава или гръбнак, много ми дреме колко ще го отнесат.
Тинки, не си го слагай на сърце. Винаги стават грешки. Светът не е идеален. Ето, погледни, и аз се чудя как такъв ........ като тебе е взел диплома за средно образование. Но понякога природата си прави шеги... :lol:
P.S. - точките да се четат... те колегите знаят :)
Andri01 - майстор
Абе ,вие не разбрахте ли,че Тинки взема процент от новите чорбаджии и за това ви дразни в тази тъпа !!!! тема. Стига сте ме се вързвали на глупостите!
  • 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 154

Тема "Какъв Пасатко си купих - да ви е яд!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: