• 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 58
Всички имаме коли, нали ?
Andri01 - майстор
То отдолу като има "кора" не може да се "опипва". Тя / кората!!/ се маха предварително и тогава може да се "работи" ...отдолу ,или отгоре. И с колите е така,де. :lol:
kr1100 - майстор
нед яну 30, 2022 9:08 amAndri01 написа:
То отдолу като има "кора" не може да се "опипва". Тя / кората!!/ се маха предварително и тогава може да се "работи" ...отдолу ,или отгоре. И с колите е така,де. :lol:
Kaто са ти къси ръцете няма да можеш да опипваш . :-D
Пък и зависи дали кората може да се свали на канал или става само на повдигач. Високо корище и на канал не можеш да свалиш
Andri01 - майстор
Способния майстор, само с поглед ще свали кората. А от там нататък, хубав инструмент се иска за ремонта!! После - наливане на охлаждащата "течност", проба, малко почивка и обратно монтаж на кората! Знаеш я тази последователност,нали? :)
ky-kyy - майстор
Сетих се, за оня майстор, дето взел да пуска ръка под кората и оная му казала- "Кво ма проверяваш, росна съм." И при автомобилите е така ;)
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
:lol: Покажи на мъж вдигнат капак на кола и .... Изображение
ky-kyy - майстор
нед яну 30, 2022 3:26 pmn_a написа:
:lol: Покажи на мъж вдигнат капак на кола и ....
Къде я видя таз кола :?
Andri01 - майстор
Яаа, Кака пребоядисала колицата?! Няма капак,пък и още по малко вдигнати? А поне е открила проблема ,нали? :?
kr1100 - майстор
нед яну 30, 2022 12:13 pmAndri01 написа:
Способния майстор, само с поглед ще свали кората.
прати ми такъв да ми свали кората даже и на канал. :-D
kr1100 - майстор
пон яну 31, 2022 8:42 amAndri01 написа:
Идвам :finga: :-D
При мен без канал е невъзможно да се свали. Задния крепеж е много много назад. На канал пак тази. Сваля се долу , но не излиза - висока е , трябва на крик да се надигне от лявата страна количката. И масло не мога да си сменя сам :lol:

А пък не се усетихте бре момци - кака търсеше момък да я дръпне до сервиз.
Ама все едни недосетливи - абе няма ли русИ от РусИ :finga:
  • 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 58

Тема "RENAULT SCENIC" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: