• 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 56
Всички имаме коли, нали ?
hidrazin - майстор
вт дек 10, 2024 8:26 pmsilent написа:
....кой ми сра в гащите...налягането му криво...
Точно! Его де е, изрових простотията - ЦЪЪЪК
За щастие няма пострадали, само поражения по автомобила. При проверка на гумите в сервиз, те бяха 1.7 , при изискване от 2.2.
Няма как при 1,7 да спукаш гума на нормален път и с нормална скорост.
Така че сигнала правилно е изпратен към Шопландска община която Е И ВИНОВНА за дупката. Не и бензиностанцията.
На всичкото отгоре като караш трябва да гледаш пътя за препятствия, включително дупки.
Не да си търкаш тъпия телефон и да "фейсиш" ... После - "Кой ми се изтакова в гащите?"... :-D
:partyman:
kozl - майстор
Беше отдавна в соц време. Аз не помня тогава да са се предлагали зимни и летни гуми. Колите беха с некакви гуми, с каквито успееш да се доредиш.
Та спомням си как на опашка за гуми, жигулето преобуха в гум сервиз с нови виденки. Излизайки от сервиза все едно бях в друго возило, не с това, с което влязох :?
Волана на жигулето беше непослушно омекнал, мноо леко се връткаше даже и сам, а аз усещах с ръцете си всяко камиче по асфалта.
Гумите бяха надухани на 4 атмосфери :shock: . Да атмосфери, щот обаче тогава баровете беа за други :roll:
Крачните помпи беа лукс, но манометърът и ръчната помпа се търкаляха сред най-употребяваните инструменти от наличните в колите.
Даже по колите имаше и кит за залепване на гуми тип "направи сам"....

И докото писах горното, сещам се за друга случка с гуми пак през соца.
Начи с москвето сме на рибарска слука на гьол Алдомиревски. Е да ама на бравчедчето нещу му бегаше слуката, оти много му се вплиташе кордата в драките и вместо слука го гепи скука. И докато ние чекаме, втрещени в плувака, как парчето, подмамено от тлъст червей ще се наниже на куката и те иде бравчедчето и вика на бащата:
- Чичо гумата ти е спаднала, айде да я лепиме.
- А не са чичовото, са ми кълве. Пък и що да я правим, ще сменим с резервната.
И докато ние сме зависнали до въдиците, пак иде бравчедчето досаждайки да изгони рибата:
- Чичо и другата гума е спаднала, айде да я лепиме.
- После, са ми кълве.
Колко е кълвало и колко сме Фанали или изпущили, ама като притъмне и едвам сбрахме такъмите и що да видим на москвето и четирите гуми накълвани, па даже и резервната :shock: :shock: :shock: :shock: + :shock:
Те на тва му викам 100 процентна слука, оти ич не момня колко риба сме ловили, но пък помня колко гуми сме лепили :lachtot:
ср дек 11, 2024 8:12 amkozl написа:
... на москвето и четирите гуми накълвани, па даже и резервната :shock: :shock: :shock: :shock: + :shock:
Те на тва му викам 100 процентна слука... :lachtot:
Няма друг въдичар къде мое се пофали с такава слука!
Изби рибата, буквално.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
... що да видим на москвето и четирите гуми накълвани, па даже и резервната :shock: :shock: :shock: :shock: + :shock:
Кажи ся, сички ли го биха и колко?
Бравчедчето
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
ср дек 11, 2024 8:29 amТрифон П.Трифонов написа:
... на москвето и четирите гуми накълвани, па даже и резервната :shock: :shock: :shock: :shock: + :shock:
Те на тва му викам 100 процентна слука... :lachtot:
Няма друг въдичар къде мое се пофали с такава слука!
Изби рибата, буквално.
Днес бях на пожаробезопасност и ми водиха трима пожарникаря, единия мноого го харесах. Да кажа аз :-) :supz:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
ср дек 11, 2024 2:57 pmемовлаха написа:
https://y
:) Много ми хареса духът на всенародно веселие :-) Това май само в Европа го има
Шопландци щяха да съдят общината вече.
hidrazin - майстор
ср дек 11, 2024 8:31 pmТрифон П.Трифонов написа:
...
Трифуне, как се процедира в случая? :?

:partyman:
  • 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41