• 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 154
Всички имаме коли, нали ?
hidrazin - майстор
simplex написа:
При и нцидент шофьорът има колан, пътниците нямат. Сам помисли КОЙ ще го отнесе. Като съм със счупена глава или гръбнак, много ми дреме колко ще го отнесат.
Е как КОЙ ще го отнесе? Шифьора на пасаткото, разбира се.
Аме ти малоумен ли си? Знаеш ли какво се случва при катастрофа между лек автомобил и автобус и КОЙ го отнася???
И дали си с колан, в такива ситуации няма много значение.
Между другото работи ли ти airbag-а??? :lol:
Ето, това е останало от пернишки голф забил се в автобус - станали са два пернишки голфа.
От пасатко може да излязат даже 3-4 бройки. :shock:

Изображение
:partyman:
nikolovvd - майстор
Дали не са правили автобуса с пернишки винкел? :? :?:
Junak - майстор
simplex написа:
Junak написа:
Ето, погледни, и аз се чудя как такъв ........ като тебе е взел диплома за средно образование.
Взел съм диплома за средно, че и диплома за висше, защото знам. Обаче съм чешит. Но поне съм добродушен.
Ето, сам виждаш какво става в тази държава. Куцо, кьораво, че и сакато с диплома за висше. А се възмущаваш за един автобус без спирачки.
Божеее, накъде отива тази държава. Тинки - вишист ](*,)
gogo7777 - майстор
п.п Тая тема замяза на Facebook.
п.п Сложих радиатора, но единият маркуч е бил рязан и не стана. Взех водно съединение, обезвъздуших я и топлото дойде.
Браво. Какво следва сега? Давай лека по лека да стягаме Пасатко.... :wink:
hidrazin - майстор
simplex написа:
От къде знаеш в моята професионална насока колко знам? Но тя не е клапани на бойлери или бъркане на цимент.
Явно не попада към нито един от разделите на форума.
Що ли? Ами щото никой и никъде не видял в някой раздел да си компетентен и да знаеш нещо.
И да не съм оффтоп - не ми отговори дали ти е изправен airbag-а?
И как ще решим проблема със ЗКУ-то на пасатко?
gogo7777 - майстор
simplex написа:
hidrazin написа:
Явно не попада към нито един от разделите на форума.
Компютърна техника и мрежи, като за начало. Ти там не четеш, за това и не си видял.
Тинки, плащам ти да ми направиш буутваща флашка с Уиндолс и да ми я пратиш......става ли?
hidrazin - майстор
simplex написа:
Компютърна техника и мрежи, като за начало. Ти там не четеш, за това и не си видял.
Като за начало и както за край. Чета аз, чета и там. Ама това дето го чета не виждам нещо да блестиш.
Напротив, сам си казал каква ти е работата, да убиваш компютри. Те в тва никой не би се съмнявал...
simplex написа:
От личен опит със стотици HP лаптопи, умрели в ръцете ми. Това е занаята ми.
:prayer: :prayer: :prayer:
Страхотен занаят!!!
Дай сега за airbag-а и ЗКУ-то на пасатко и стига си спамил в темата.
gogo7777 - майстор
Ееее чартърите свършиха.....сега Бургас ми изглежда далечна дестинация. Прати ми флашката по Еконт или пощата.....и дай сметка да ти платя за труда и услугата.
Kirilpm. - специалист
Andri01 написа:
Абе ,вие не разбрахте ли,че Тинки взема процент от новите чорбаджии и за това ви дразни в тази тъпа !!!! тема. Стига сте ме се вързвали на глупостите!
Мислех да си сложа един подпис против толерирането на очевадните спамери във форума,но явно са на ти и с новите собственици.Докато е така ще има романи за 30 годишни бараки,които изчезнаха и от автоморгите вече.
gogo7777 - майстор
Ами нека взима бре. Щом може...... :-D
  • 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 154

Тема "Какъв Пасатко си купих - да ви е яд!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: