Всички имаме коли, нали ?
Тани - модератор
Е , на мен "временно" за 10 (десет) години ми свърши работа и все още не тече , който иска за повече да му мисли! А добавката за почистване ми ОТПУШИ радиатора! Който десет години не е правил мизерии след това! Пак казвам , че съм само потребител на добавката и нямам никаква изгода от рекламирането и!
Ivo_Dinkov - специалист
За почистване е ОК.
Но за мен спокойствието да си шофирам автомобила, без да следя параноично стрелката за температура на антифриза и постоянно да очаквам да ми избие някъде врял антифриз под налягане е важно. Ползвах малко по- силни думи, за да подчертая, че такава икономия може да доведе до доста по- скъпи последствия- било то духнала гарнитура, прегрят мотор, разбита преждевременно водна помпа, намален дебит на водните магистрали. Всяко отваряне на капачката на разширителния съд води до вкаране на пресен въздух и наличието на малко от добавката в преливното казанче води до преминаването и в слузесто състояние. Познайте къде се отлага- в радиатора на парното.
Не отричам, че може и да помогне, просто рисковете и негативите са много повече от позитивите.

Тема "Лепене на радиатор." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: