както и да е , идеята ми беше, че за всеки влак има пътници и е излишно да се водят глупави спорове 

domashen___maistor написа:Аре моля ти се. Карам 14 годишна Ланча и няма дори и един квадратен милиметър ръжда без дори и да съм чувал за такъв вид гаранция.25th Hour написа:Меджувпрочем Ауди отново ще имат проблема от преди 2 години , когато се оказа, че Европейците предпочитат да купят Шкода Октавия с всички екстри и голям мотор, отколкото доста семпло Ауди А3 или в най-добрия случай А4.всичко си има някаква идея . Няма да имат проблем с това има отдели които се грижат за тези неща. Невярвам да си първия скиптик нито последния.![]()
Междодругото ауди и vw дават гаранция срещу пробив на ръжда за автомобилите си в срок от 12 - 15 години. Другите марки след тези години обикновенно са за моргите ....
domashen___maistor написа:Идеята, е че едното се намесва в нишата на другото. Европееца предпочита да вземеш Шкода с екстри вместо по престижното Ауди голо като пушка. А това намалява печалбите. Каквото и да си говорим може да е ВАГ група, но марката си е марка.25th Hour написа:Меджувпрочем Ауди отново ще имат проблема от преди 2 години , когато се оказа, че Европейците предпочитат да купят Шкода Октавия с всички екстри и голям мотор, отколкото доста семпло Ауди А3 или в най-добрия случай А4.всичко си има някаква идея . Няма да имат проблем с това има отдели които се грижат за тези неща. Невярвам да си първия скиптик нито последния.![]()
Междодругото ауди и vw дават гаранция срещу пробив на ръжда за автомобилите си в срок от 12 - 15 години. Другите марки след тези години обикновенно са за моргите ....
domashen___maistor написа:А съвсем сериозно - имаш ли идея какво е пробив от ръжда? Едно е да има 12-15 години гаранция срещу ръжда и съвсем друго - срещу пробив. Рекламни трикове ... Кога за последен път си видял кола с дупка от ръжда някъде. Не говоря за Алеко или Самара, нито за Форд Ка (на такива и на тригодишни съм виждал). И, ако другите марки бяха за моргите, по улиците щяха да се движат само нови коли ... и Аудита. Ами движат и други25th Hour написа:Меджувпрочем Ауди отново ще имат проблема от преди 2 години , когато се оказа, че Европейците предпочитат да купят Шкода Октавия с всички екстри и голям мотор, отколкото доста семпло Ауди А3 или в най-добрия случай А4.всичко си има някаква идея . Няма да имат проблем с това има отдели които се грижат за тези неща. Невярвам да си първия скиптик нито последния.![]()
Илиян Илиев™ написа:А-а-а моята КАПА е 94-та година и вече има ръжда по задното гърне.Хич не съм доволен от качеството на антикорозионната обработка .domashen___maistor написа:Аре моля ти се. Карам 14 годишна Ланча и няма дори и един квадратен милиметър ръжда без дори и да съм чувал за такъв вид гаранция.25th Hour написа:Меджувпрочем Ауди отново ще имат проблема от преди 2 години , когато се оказа, че Европейците предпочитат да купят Шкода Октавия с всички екстри и голям мотор, отколкото доста семпло Ауди А3 или в най-добрия случай А4.всичко си има някаква идея . Няма да имат проблем с това има отдели които се грижат за тези неща. Невярвам да си първия скиптик нито последния.![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: