• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
Всички имаме коли, нали ?
25th Hour - специалист
Колега нещо не си точен. Талона се връща при бракуване. Така както си го написал излиза, че със застраховка и стар талон можеш да караш, което не е така. Служебно си спрян от движение, до подновяване на талона.
kuuuuuul - майстор
Говориме за мотопед не за леки автомобили на които трябваше да се сменят номерата.
filmatoplo - майстор
:) Симсонката е вече купена и прехвърлена в кат,попритегнах и туй -онуй и си върви.Поръчах я по еконт без да ходя до града на човека .Прати ми двата талона , платен пътен данък и два броя договор за покупкопродажба -единия подписвам и му връщам за отчисление в данъчното.Смених на мотора двете семеринги на коляновия вал ,чукчето и клапичка на смукача .Имаше малко закъснение центровката , която регулирах :wink: -сега пали и върви добре. В Карс.бг е обявата още -550 лв ,червено ,22 000 км, Иван -Велико Търново .ама не мога да кача снимката тук.
LazarGanev - "Велик майстор"
Честито! Ей, трябва да ме напиеш някой път - другия път като дойда в Приморско :wink: . Прати ми я :)
colyo - специалист
Честито :prost: Със здраве да си го караш. И да не забравиш да му направиш поморийски тунинг(да му сложиш една касетка отзад).
filmatoplo - майстор
:-D Приморския тунинг е същия :wink: ,сега си търся касетка .
bulhomes2 - майстор
Честито. Лятото ако идвам към Приморско ще си взема Балканчето сваляме чехкини.. :lol:
SEV - специалист
Айде и аз с мъжете :-D

Прикачен файл

IMAG0067.jpg
colyo - специалист
Ако искаш ще те пратя при един приятел (има магазин за авто и мото аксесоари) да си вземеш купешка топкаса, по Ентелегентно седи. 27лв май бяха при него и каски с блутут имаше.
filmatoplo - майстор
:) Утре може да ходя до Бургас , къде е това .
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Тема "Може ли и за мотори да говорим" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: