• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 23
Всички имаме коли, нали ?
bulhomes2 - майстор
Ако нямаш ключе като Стив е много трудно да ги изключиш. Я прочети пак утре на трезво писанията от тази вечер и виж кой пише глупости!
stiv1961 - майстор
bulhomes2 написа:
Ако нямаш ключе като Стив е много трудно да ги изключиш. Я прочети пак утре на трезво писанията от тази вечер и виж кой пише глупости!
:-D :partyman:
jekasus - майстор
Трудно ли да се извади бушона за фарове по време на ремонта :?
cvetanmu - специалист
:? Тези, които са заводски с автоматични светлини си имат възможност за изключване - поне тези, които аз съм виждал.
torbalan - Дървен философ
bulhomes2 написа:
Като тръгнеш да си монтираш разни "екстри", ами сложи и едно ключе...
Отделно, че фаровете може да се гасят от бушона...

А ако съм човек, дето разбира от електротехника - сигурно още 25 начина ще измисля за гасене на фаровете...

И не на последно място - голям праз, че ще стоиш 10 минути в бокса с включени фарове, тоя акумолатор освен да се разрежда, може и да се зарежда...

А ако искаш да провериш колко съм пиян - заповядай да ме мериш с дрегер :)
Последна промяна от torbalan на пет окт 26, 2012 7:57 am, променено общо 1 път.
kuger - майстор
Що не вземете да влезете в час, и да се посъбудите малко?
Утре може да ми предложите и резачки да имам под ръка, така ли? По-бързо ще обезточа дадена верига?
Или чук, да изгася лампите?
Ашколсун, казват турскоезичните!
Нямам думи, за да не използвам по-силни!
Майстори!!
bulhomes2 - майстор
jekasus написа:
Трудно ли да се извади бушона за фарове по време на ремонта :?
Не, и ако знаеш кой е бушона. И ако си сигурен, че това няма да попречи на ремонта (най-вече в примера, който дадох - компютърна диагностика на автомобила).

В крайна сметка не разбирам защо се заяждате за това. Човека е посочил един недостатък и толкова. Недостатъка се решава с ключето на Стив, въпреки, че от своя страна то също е недостатък, защото дава възможност да бъде забравено или неволно бутнато в положение "изключено".
bulhomes2 - майстор
cvetanmu написа:
:? Тези, които са заводски с автоматични светлини си имат възможност за изключване - поне тези, които аз съм виждал.
А тези, които аз съм виждал се включват или изключват само с компютър.

ПП. Торбалане, имам добри впечатления от теб и не искам да се заяждаме, но не си прав да псуваш. Даже мисля, че го има някъде в правилата на форума. :partyman:
VLADO66 - майстор
Тези които са с поликарбонатни/т.нар. кристални/ фарове ще видят след 1-2 години отрицателните последици от целодневно и целонощно включени къси светлини :wink:
torbalan - Дървен философ
bulhomes2 написа:
cvetanmu написа:
А тези, които аз съм виждал се включват или изключват само с компютър.

ПП. Торбалане, имам добри впечатления от теб и не искам да се заяждаме, но не си прав да псуваш. Даже мисля, че го има някъде в правилата на форума. :partyman:

Не се заяждам. Просто си изказвам мнението ;)
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 23

Тема "Дневните светлини?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: