• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 11
Всички имаме коли, нали ?
Chefo77 - майстор
kuger написа:
Явно защото моето Рено не се е разваляло, поне нищо сериозно. И това ме дразни. Не искам да коментирам гаражни майстори с "кунки в гъзунки".
Честито да ти е Q7, само гориво да наливаш!
ХАХАХА
Да не се върза за Q7? :lol: :lol:
И мен ме дразнят нещата, които се пишат за Ровъри и Фиати (защото си знам кочинките), но това не означава, че не трябва да признавам проблемите им. Пример - темприте много гният отдолу. Моята обаче "няма грам" ръжда. Е какво - да кажа, че не гният ли? Няма да е честно.
Пък моят познат не е с кунки в гъзунки определено. Много добър диагностик и монтьор. Просто по-старите французойки си искат някои специални инструменти. При него например за първи път видях "обратен чук". Докато другите вадеха торсиони с щети и много псуване, той нямаше такива проблеми.
kuger - майстор
За Q7, млад си, работиш, що да не го имаш? Никога не съм се интересувал какво има в канчето на другия.
За майсторите и "сервизите" - може и добър майстор да е, но ако сервиза не е оборудван с необходимото, излиза, че е обикновен гараж.
За "обратния чук" - ами още при соц. возилата си го имаше, имам го и аз. Много от марките автомобили може да ги ремонтираш и без специален инструмент, но повечето не. Предполагам няма да ти е приятно да свариш "майстора" да пердаши с чука по някое желязо на колата ти.
За Рено, коя марка от тия години има толкова екстри като него? Е да е евтина при това. Затова си я харесвам и се дразня, като плюят по марката. Поддръжката и експлоатацията ми е излизала евтино до сега поне. Нищо, че е набор 02.`95 г.
Желая ти приятна почивка, все пак е неделя
Chefo77 - майстор
Нали знаеш какво са казали хората - че когато ти оправят жената и колата, по-добре е да не гледаш :) :) Чукът е съвсем нормален помощник, направо си е необходимо зло :)
За екстрите веднага опонирам - ФИАТ. Открай време италианците са глезльовци. Дори когато поръчват чужд автомобил, слагат много екстри.
kr1100 - майстор
Chefo77 написа:
kuger написа:
Пример - темприте много гният отдолу. Моята обаче "няма грам" ръжда. Е какво - да кажа, че не гният ли?
Кой го казва ? Темпрата е от поколението на 155 и са с много добра защита. Имах 155 ца до 2008г.-грам ръжда нямаше.
kuger - майстор
kr1100 написа:
Chefo77 написа:
kuger написа:
Пример - темприте много гният отдолу. Моята обаче "няма грам" ръжда. Е какво - да кажа, че не гният ли?
Кой го казва ? Темпрата е от поколението на 155 и са с много добра защита. Имах 155 ца до 2008г.-грам ръжда нямаше.
Извинения, за Фиат не съм казал нищо! това не е мое писание, моля коригирайте се!
А, и какво значение каква е марката? Важното е, къде е живяла!
kr1100 - майстор
о марката има много голямо значение. За Фиат не ми дреме, но за АR още си имам тръпката. ОПтдавна съм на марка на друг производител
Имаше 1 лаф на сръбски детоточно не го помня , но беше от рода : " кола со боре,мачка и пичка ...не сакам.." Нищо лично нямам в предвид.

Към автора - най-доброто комби е 1 ван. Не е по-дълъг от 1 комби или седан, но поема много товар. Марка не цитирам -сам си избирай, огледай, виж , провери.
На някои сдалките се сгъват, но се губи обем, при някои седалките са на щипки и се свалят за няма и 5 мин и става равен под, огромен пикап.
radius - майстор
kr1100 написа:
" кола со боре,мачка и пичка ...не сакам.."
Това, от фен на алфа, звучи доста странно :lol: .
Иначе като собственик на миниван, гласувам за такова возило. Наистина със махнати задни седалки ( 1 мин. ) си е жив пикап. Това са около 400 кг материал, а имаше и още поне 150 кг багажи, които са разтоварени.
Прикачен файл:
IMG3702.jpg
Chefo77 - майстор
Градски, съжалявам, че не снимах пакетите трислоен паркет (2.20 дълги), които се возиха зад нас с колегата в Темпрата. ЗАД нас. Със ЗАТВОРЕН заден капак. Хич не можеш да ме трогнеш с некви си трупчета :lol:
ZEDYCUS - майстор
Като ще си мерим комбитата :lol: в събота ако не забравя и не ми мине черна котка пътя-ще снимам как се събира насипен гардероб в Б 4 та. :-D
kozl - майстор
Ако шъ си ги мерим и аз да се включа с моето комби, ама мола да редуцирате товара обратно пропорционално на възрастта, че много лесно клека френскиот лъв от лето 83-то. А вече нема от къде да му намирам ни козина ни хрущяли, оти се проскуба и мноо скърца :lol: :lol: :lol:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 11

Тема "Избор на комби" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: