thinkpad написа:Кой ме би по главата да взема VW. Ама това е защото много ми го хвалеха като марка и модел. Следващата - Форд.И пак ще има подобни теми, само че с друга марка Втомобил

thinkpad написа:Кой ме би по главата да взема VW. Ама това е защото много ми го хвалеха като марка и модел. Следващата - Форд.И пак ще има подобни теми, само че с друга марка Втомобил
thinkpad написа:Чудя се просто следните неща:С какво са по зле ли? С това, че ти не знаеш от какво са направени тези обувки и няма как да знаеш. Слагаш някакви обувки, които имаш или си купуваш някакви от магазина. Кримпваш ги старателно и т.н. но те не работят по начина, по който се очаква. Просто са направени от някого незнайно къде и от какъв метал. Оригиналните са били по спецификации на WV, а тези?
Щом оригиналната връзка с букса, с какво кабелните обувки са по-зле?
velsi написа: С какво са по зле ли? С това, че ти не знаеш от какво са направени тези обувки и няма как да знаеш.Да, не знам дали обувките са от подходящ материал, знам че са помеднени. Оригиналните букси с оригиналните обувки обаче правят проблеми, също така имат и по-малка контактна площ. Запояване не искам да правя не защото не може, а защото е много трудоемко в такъв обем в такива условия.
Junak написа:Няколко пъти прочетох темата, мъчих се да откия смисъла и. Моля, ако някой го е разбрал, да го обясни. кратко и ясно.Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Някой има проблем и иска да го реши. Предлага метод и пита удачен ли е.
Всички му казват "НЕ, НЕ Е УДАЧЕН". Лоша идея е връзка във врата с кабелни обувки. Типът кабел, който искаш да използваш, е крайно неподходящ. Има спецификации. Ето линкове. Дават се примери.
И навсякъде питащия казва "АЗ ПЪК ЩЕ ГО НАПРАВЯ КАКТО КАЗАХ". Оригиналните кабели са скъпи, пари за майстор не давам, квот имам в къщи - това слагам. Тези, които са подходящи, аз пък не ги харесвам. Иначе, всичките съвети, които си губите времето да ми давате - АЗ ГИ ЗНАМ.
ДОБРЕ, ЗА КАКВО БЕШЕ ТАЗИ ТЕМА?
P.S. alsted, абсолютно прав беше за идеята с хавлийката, ама не се сдържах
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: