• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Всички имаме коли, нали ?
kalpev - специалист
toolegittoquit написа:
Но понеже той е дясно стоящ и продължава направо се оказва, че и аз през това време мога да не пусна този в основата на Т-то, нищо че би трябвало да го изчакам.
Ти лично какво може да направиш нередно няма нищо общо в случая, предвид и на veribela.
Кога ще разбереш, че светът не се върти около теб?
toolegittoquit - майстор
kalpev написа:
Ти лично какво може да направиш нередно няма нищо общо в случая, предвид и на veribela.
На мен не ми е интересно какво е по закона за движение на пътищата, а на пътя какви ситуации могат да се получат. Тъй като Верибела мисли темата за оргинална, защото във въпроса няма място за особена дискусия, аз слагам и други аргументи като класове пътища, градоустройство и разни интересни ситуации на пътя, които са доста спорни.
Докажи че по-горното е нередно. С други думи се движа направо в Т образно кръстовище, срещу мен някой се движи направо, а един е в основата на Т-то и ми е дясно стоящ, то според теб длъжен ли съм да чакам двамата или мога да премина? Няма как тоя в основата на Т-то да влезе в кръстовището, без да наруши предимството на тоя срещу мен, който се движи направо, защото да завие наляво, трябва да му влезе в лентата. Защо да чакаш да се изнася единият, вторият и накрая ти, ако можете двамата които се движите направо да се изнесете едновременно?
hidrazin - майстор
Що се карате? Отговора е елементарен.
Първо минава този с КАМАЗ-а.
После този с джипа.
Накрая тоя с Голфа.
:partyman:
kalpev - специалист
Грешка :yawinkle:
Ако има жена, участник в движението, то тя задължително преминава първа, защото за нея правила не важат :-D
Еле, пък ако е с черен 'жип...
hidrazin - майстор
Аааа... Това е частен случай и не го взех в предвид!
Грешката е моя и си признавам. :sad:
jekasus - майстор
kalpev написа:
Грешка :yawinkle:
Ако има жена, участник в движението, то тя задължително преминава първа, защото за нея правила не важат :-D
Еле, пък ако е с черен 'жип...
Правилото е верно, иначе се хабят много нерви и може инфаркт да получите :-D
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VftLZO8EOPY[/youtube]
hidrazin - майстор
Я сега някой да ми обясни тези по кой правилник се движат. :-D

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5GQPVE6clQM[/youtube]

Chefo77 - майстор
На Тинки работата като гледам не е "Имам проблем с английския", а "Всички имат проблем с моя английски"... :lol:
Т.е. не той има проблем със законите и правилниците, а законите и правилниците имат проблем с неговите разбирания.
Намеси и някакъв съдия ...
А заключенията на съдията на 100% правилни ли са винаги, че имам инфо за един, който предизвиква ПТП, след като прави ляв завой за да влезе в бензиностанция, пресичайки двойна непрекъсната линия на четирилентов булевард. Съдията (вероятно друго Тинки), го оправдава, защото "Имало накъде да отиде, респективно левия завой е разрешен".
А, С, В.
Другите отговори са за онези, според които в кръгово правейки десен завой от лявата лента, имаш предимство пред този в дясната, който е решил да продължи движението до следващия изход.
Тинки, както винаги, размишлява. Няма смисъл, но той си размишлява. И стига до извода, че ... закона е грешен :lol:
Kirilpm - специалист
То за това еждневно ги изборяват по новините,такива дето не им е интересно какво казва ЗДвП и кроят схеми как трябва да се мине по тънко,как да се прередят и да изклатят останалите от движението.Закона е предвиден така че ако всички го спазват да няма конфликтни ситуации,лошото е че в повечето случаи един тарикат да не го спази и всички останали берат ядове.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "Задачка за шофьори" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: