Всички имаме коли, нали ?
marian1 - майстор
Хах ...
Изчетох цялата тема - не съм моторист!
Мнението ми е различно. Мисля че всичко идва от главата, какво имам предвид:
Избираме професионалисти - 240 на брой, от тях чакаме да създадат нещо работещо, а напрежението идва от тях - Нищо работещо и функционално не измислиха за толкова години! Всичко това доведе до напрежение и нерви сред нас.
Навсякъде цари хаос - явно това се цели!
Всичко това можеше да се избегне, ако имаше нещо работещо и функционално! Всяка година се правят по 10 поправки на всички закони... е как да ги запомним бре!?!?
Нямаше да се стига до саморазправи - защото звъниш и полицията си върши нещата. Съда те праща малко да починеш и да поохладиш страстите.
Сега е обратното - виждате колебанията на автора на темата - чуди се, да се обади ли!?!? Това как ли звучи в очите на един човек от нормална държава?
Има убит ( в случая животно) ... те за човек ги пускат условно !?!?! Виждаме от новините - ако това не е насърчаване на агресията и създаване на едно спокойствие в агресорите - ще се оправя все някак.....
Хората се плашат да дават показания - защото първо няма как да останеш анонимен, съответно не си защитен от саморазправа! Ако случайно стигнеш до съд, нещата са толкова разтегливи, че знаем резултата - бавеееееен, неефективееееен, и проточващ се с годииииини, и накрая...........пак нищо!?!?
Всичко това натрупа в обществото едни нерви - от безпомощност, безсилие и обезверение... доказаха ни, че могат да ни смачкат по този начин, станахме нервни, злобни, нетолерантни, подхраниха някои долни черти - излезе наяве комплексарщината, и наглостта - защото голяма част от тези агресори, се крият зад черните си стъкла, и мощните двигатели - а ако го настигнеш - излиза некъв пингвин и почва да съжалява хаах.... но ние знаем развитието на всичко това - бой по светофари, стрелба, и никакво отношение от държавата, отново опираме до думи като "не ми се занимава" "няма смисъл" "да си бие главата" и се страхува човека за собствената си цялост - а точно това е най-лошото ... подхранваме комплексарите, които усетиха, че "държавата" е увлечена в друго - да изкраде собствените си ресурси и не и пука за индивида.... и те се УЛУеха в комплексите си... защо не, няма кой да ги санкционира хах

...а ето я и обратната страна седят ТЕ - богоизбраните, за тях тези закони не важат, и точно тези професионалисти - създали това, го създадоха явно с една цел - те мислят че вечно ще са такива, те ще се оправят чрез пари, влияние или заплахи... защото ако създадат нещо работещо - всичко това ще умре! Това което написах е един сбит поглед над цялото състояние на държавата към този момент - и с малко поправки, може да се отнесе за всичко и във всяка сфера на живота ни....
Така че мисля си, докато в обществото има колебание за това, дали да се обади за това ( без страх от последствия) ние ще сме на този хал...
Жалко ...
infomar
marian1 написа:
Хах ...
Изчетох цялата тема - не съм моторист!
Мнението ми е различно. Мисля че всичко идва от главата, какво имам предвид:
Избираме професионалисти - 240 на брой, от тях чакаме да създадат нещо работещо, а напрежението идва от тях - Нищо работещо и функционално не измислиха за толкова години! Всичко това доведе до напрежение и нерви сред нас.
Навсякъде цари хаос - явно това се цели!
Всичко това можеше да се избегне, ако имаше нещо работещо и функционално! Всяка година се правят по 10 поправки на всички закони... е как да ги запомним бре!?!?
Нямаше да се стига до саморазправи - защото звъниш и полицията си върши нещата. Съда те праща малко да починеш и да поохладиш страстите.
Сега е обратното - виждате колебанията на автора на темата - чуди се, да се обади ли!?!? Това как ли звучи в очите на един човек от нормална държава?
Има убит ( в случая животно) ... те за човек ги пускат условно !?!?! Виждаме от новините - ако това не е насърчаване на агресията и създаване на едно спокойствие в агресорите - ще се оправя все някак.....
Хората се плашат да дават показания - защото първо няма как да останеш анонимен, съответно не си защитен от саморазправа! Ако случайно стигнеш до съд, нещата са толкова разтегливи, че знаем резултата - бавеееееен, неефективееееен, и проточващ се с годииииини, и накрая...........пак нищо!?!?
Всичко това натрупа в обществото едни нерви - от безпомощност, безсилие и обезверение... доказаха ни, че могат да ни смачкат по този начин, станахме нервни, злобни, нетолерантни, подхраниха някои долни черти - излезе наяве комплексарщината, и наглостта - защото голяма част от тези агресори, се крият зад черните си стъкла, и мощните двигатели - а ако го настигнеш - излиза некъв пингвин и почва да съжалява хаах.... но ние знаем развитието на всичко това - бой по светофари, стрелба, и никакво отношение от държавата, отново опираме до думи като "не ми се занимава" "няма смисъл" "да си бие главата" и се страхува човека за собствената си цялост - а точно това е най-лошото ... подхранваме комплексарите, които усетиха, че "държавата" е увлечена в друго - да изкраде собствените си ресурси и не и пука за индивида.... и те се УЛУеха в комплексите си... защо не, няма кой да ги санкционира хах

...а ето я и обратната страна седят ТЕ - богоизбраните, за тях тези закони не важат, и точно тези професионалисти - създали това, го създадоха явно с една цел - те мислят че вечно ще са такива, те ще се оправят чрез пари, влияние или заплахи... защото ако създадат нещо работещо - всичко това ще умре! Това което написах е един сбит поглед над цялото състояние на държавата към този момент - и с малко поправки, може да се отнесе за всичко и във всяка сфера на живота ни....
Така че мисля си, докато в обществото има колебание за това, дали да се обади за това ( без страх от последствия) ние ще сме на този хал...
Жалко ...

Много добре си го казал....кратко и ясно.... свалям ти шапка.
p.v.x - майстор

Жалко ...

infomar написа:

Много добре си го казал....кратко и ясно.... свалям ти шапка.
Сега разбра ли защо , Аз , не ти свалям шапка.
Има и други.
Заради такива като теб , сме в това положение.

пп. Това , сам да си сваляш шапка колко си жалък ,....
infomar
p.v.x написа:

пп. Това , сам да си сваляш шапка колко си жалък ,....
Ти спадаш къ този тип хора:
marian1 написа:
Хах ..........

Жалко ...
За съжаление моите сили не са достатъчни да се боря с такива като теб. Гледам да не падна до твоето ниво. Толкова си жалък, че не си струва дори да ти отговарям. На такива като теб честните хора им казват "Ходи се..."
nikolovvd - майстор
marian1 написа:
Избираме професионалисти - 240 на брой, от тях чакаме да създадат нещо работещо ...
Ко речи?
Бат Сали и оная даскалица Баракова са такива професионалисти, че може да ти прилошее.
А още колко кукли има, от които и чеп за зеле не става, това го пропускаме. :lol:
Нещата не са толкова елементарни.
Първо има законодателна активност от неправителствени организации. В частност и от КАТ.
Предложенията за промени в закона влизат в парламентаните комисии, които излизат с предложения къде и какво да се промени в закона. Там обикновено се забъркват кашите, където уж трябва да има специалисти в съответната област, но като се сетим кой беше председадел на комисията по етика е редно да спра до тук.
След като излезе комисията с предложение за промени в съответния закон се насрочва дата за разглеждане в зала.
Има първо и второ четене. Чак като се приемат промените, те се публикува във ДВ и ако няма фиксирани дати за влизане в сила, то промените влизат в сила след обнародването, т.е. публикуването в ДВ. А когато има конкретна дата, от която промените влизат в сила, се упоменава в самия члан от закона.
p.v.x - майстор
infomar написа:
"Ходи се..."
Отивам...
Ама е хубаво , когато някой те постави на мястото ти.
Ха , ха.

пп.Леко , че нещо взе да заекваш.
Chefo77 - майстор
Пичове, какви 240 ви гонят? Абе на 90% от МВР им е през кура какво става в тая държава, вие обвинявате онези 240 горе! Какво е виновен бат' Сали, че катаджията чопли семки, докато мотористи (например) минават покрай него със 120 при ограничение 60? Че минават на червено, докато той говори по телефона, понякога не-обърнат на другата страна? Че тъпачката с или без униформа 3 седмици не може да въведе комбинация от 15 букви и цифри, за да пусне за издирване един инструмент, щото "не И се вярвало, че това може да е сериен номер"?
Тези 240 горе са виновни, но не и за битовизмите. А нас ни засягат най-много точно те. Ич не ти е на дедовия, дали са откраднали 10 милиона, след като са ти разбили апартамента или откраднали колата.
Работещото го има. Няма кой да го работи. Да има желание да го работи.
infomar
p.v.x написа:
infomar написа:
"Ходи се шиб..."
Отивам...
Ама е хубаво , когато някой те постави на мястото ти.
Ха , ха.....
Да оставя другите да си кажат мнението за теб..... напълно съм съгласен с тях.. :lol: :lol: :lol:

zz_stefanov написа:
...... просто си с болен мозък :)......
Ми наистина си болен, живееш,във форума, следиш постовете на всички, кефиш се на грешките на другите... иди на психиатър.
Понеже знам, че психиатричните заболявания са заразни, но още не са открили вируса, приключвам с теб. :)
VLADO66 написа:
.....И спри да даваш акъл за неща които не разбираш-объркваш хората и ги вкарваш в излишни разходи без резултат.
Чираче написа:
...Ти си уникален случай на спамер за всички форуми. ....На всяка манджа мерудия. Специалист по всичко. :lol:
gogo7777 написа:
Тарикат на дребно е. :wink:
Andri01 написа:
..... Като гледам освен 2-3 елементарни теми,нищо друго няма вече във форума! Е,ако не се брои твоя "милост"-"господин за един ден" - P.V.X. :lol: :lol:
jekasus написа:
p.v.x написа:
Аз метнах едни 20 тона - 150 кв. м замазка.
Бетона го заля като врабец - криво :-D че да вкараш толкоз замазка. ....Има ги, и вече трима са на едно мнение че си калпав врабец...
p.v.x - майстор
infomar написа:
Чираче написа:
...Ти си уникален случай на спамер за всички форуми. ....На всяка манджа мерудия. Специалист по всичко. :lol:

"Чираче"- то , най ме кефи.

Ам ти , какво ще кажеш.

Ако сън не те хваща , пусни една анкета за мен.

Ха , ха.

Поздравявам те , с тази песен.

https://www.vbox7.com/play:bf8d8d08&start=5

пп.Поздрава е личен.
На другите , им пожелавам добри емоции.
Последна промяна от p.v.x на пет ное 04, 2016 9:17 pm, променено общо 1 път.
fill - специалист
Ей врабец...с тоя пОздрав ме обиждаш...Тъкмо ти станАх фен... :rock:

Тема "Как да процедирам с информация за опасен мотоциклетист." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: