gogo7777 написа:И моята е по-пъргава от това Митсубиши, ама не се фаля.....още не и знам "характера"Еми- поФали се, де ! Кажи каква марка е, модел, колко магарета са под капака...

gogo7777 написа:И моята е по-пъргава от това Митсубиши, ама не се фаля.....още не и знам "характера"Еми- поФали се, де ! Кажи каква марка е, модел, колко магарета са под капака...
gogo7777 написа:Ооо, не! Фиатката е чук и ако тръгна да я сменям, ще харижа на някого кола в прекрасно здраве, макар и с некасаещи сигурността забележки. Стара, но корава! На Роро пък от 2009-а ще му сменям въпросния обтегач, най-накрая дойде времето и ... късмета бе на моя страна. 5 секунди по-късно и ... На кого може да му мине през акъла, че ще види чисто новия обтегач сцепен на две. Сменихме го със SNR, да не би да е от партидата понеделнични.Абе ще ви сера на......А не е ли време да подмениш вече авто-парка?
nikolovvd написа:Преславе, детето трябваше да усети ускорението, високата скорост и натоварването при спиране. В случая предизвиках страха й, за да знае колко е страшно и съм сигурен, че няма да допусне някой да я вози с такава скорост. Това й бе за първи и последен път.Принцип ми е да не започвам постовете си с цел да обидя някого, друг е въпроса когато някой ми скочи с рогата, дано наистина разсъжденията ти са такива, нооо, предполагам всички знаят, "пътят към Ада е осеян с добри намерения". Казваш покрил си млякото, за да не го лочат котките, а аз въпреки възможностите си, нито веднъж не съм учил децата си да карат кола, оставих ги да навършат пълнолетие, да съберат пари и сами да решат, че искат шофьорски книжки - синът ми дори го спукаха на първия изпит, но считам, че това е за добре.
Ключовете за колата, и двата, са постоянно с мен, а не у дома и колата е в гараж, пред който обикаля каракачанска овчарка по-голяма от нея. Тези мерки ги практикувам от 15-16 години, защото имам и 22 годишен син и разсъжденията ти са ми минали отдавна през главата. Иначе детето е доста разумно, но няма да седне зад волана и да кара по пътя докато не вземе книжка, естествено заедно с мен. Предполагам разбираш, че не се засягам от поста ти, понеже и моите разсъждения са същите.
preslav написа: ... всички знаят, "пътят към Ада е осеян с добри намерения". Казваш покрил си млякото, за да не го лочат котките, а аз въпреки възможностите си, нито веднъж не съм учил децата си да карат кола, оставих ги да навършат пълнолетие, да съберат пари ...Точно! Човек като ни чете, ще помисли, че сме братя.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: