Айде бе, москвичите се със зимни ги карахме...В интерес на истината, стария джоган газеше с летни по– добре от тойотата със зимни. И от по–големи преспи ме изкарваше. Е ,нямаше ABS и със спирачката работех, като при дефлорация, но на пътя не съм оставал.
kuger написа:пп:Тинки, и аз давам за лекарства за себе си, жена ми е инвалид, имам и стара майка на ръце, но не плача нали?Kuger, извинявам се, ако това за лекарствата нещо е засегнало теб. Става въпрос, че когато в бюджета ти не се намира изобилие от пари, по-спешни разходи могат да изместят покупката на нещо друго, като гума или парите да не стигнат до там.
nikolovvd написа: С или без кръчмар имам една кола, на която сменям само масло и филтри, и сипвам гориво. Ти имаш две коли, нали така се похвали и само ти гълтат парите...Не. Едната кола няма какво да й поддържам. Сипвам масло и бензино и върви. И другата ще я стегна. Ако можех да "управлявам" парите, щях да стана банкер. От друга страна нямам 40 бона за хубава нова кола.
fox_vt написа:Да речем че разхвърляш тия 720 лв на 7 години и получаваш по 100 лв на година.Добре тинки колко ти е гражданската на година а винетката а прегледа ?Нъл едни гуми НЕ СЕ карат по 7 години, защото горе спорихте как им се губели качествата, нищо че имали грайфер? Ако ще е за 7 годишни гуми, то моите на колата са 5 години втора употреба в момента. Каква е разликата между тях и другите, за които ми говориш, ако са също толкова стари?
...на днешно време да имаш кола е скъпо удоволствие-тинки като нямаш пари си купи колело или скейтборд или тротинетка или 2 чифта цървули аман вече
А днешно време да имаш кола не е удоволствие, а нужда. Като отидеш на село, където автобус има 1 път на ден, ще те питам с какво се пътува.
Chefo77 написа:Всъщност, не виждам проблем да си вземеш гуми на изплащане, както се възмути Тинки по-горе. Стока като стока.И близалка през живота си не съм взел на изплащане. Вземане-даване с банки не искам да имам. А и е смешно - немеца все си купува гуми на изплащане, ако направим сравнение. Нямам намерение като хамериканеца, да живея на кредити, където после пра-пра-пра-пра внуците им да имат задължение да изплащат.