• 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 154
Всички имаме коли, нали ?
profesionalist_wood - майстор
Chefo77 написа:
Е, аз се надявам да се откаже преди 180, защото няма да ги стигна :lol: Тихо, да не разбере.
Ама до 170 ще стигна преди него :lol:
Ако преди това не гръмна турбо или ЕГР-а, който май че нямам. :lol:
Чеф,аз от време на време си хвърча с 180-185 с дизелака ми Фордо :lol: на магистралата,а пък турбото полудява още повече на равен и гладък асфалт
Оня ден си блъснах колата в мантинелата за първи път от 18 годишен като на завоя не можа да спре от пързалянето хахах разбих десния фар,изкривих ламарината и смачках джантата и то само със 20 км в час докато се пързалях на замръзналия път в планината рано сутринта
Chefo77 - майстор
profesionalist_wood написа:

Оня ден си блъснах колата в мантинелата за първи път от 18 годишен като на завоя не можа да спре от пързалянето хахах разбих десния фар,изкривих ламарината и смачках джантата и то само със 20 км в час докато се пързалях на замръзналия път в планината рано сутринта
То това е щото си с дизел, с карбуратор нямаше да стане :-D
toolegittoquit - майстор
Chefo77 написа:
Много я хвалят? Ти собствено мнение нямаш ли?.
Не казах ли, че карам Хонда? :) А KISS казва друго. Ако не разбираш, защо не ми каза да ти обясня, приятелю? Казва, че най-умният план за действие е да се използва минимумът на сложността, която позволява дадено нещо ефективно да работи. С други думи от излишно усложняване нищо не печелиш. От никакво усложняване, освен ако няма ползи, които наистина да си заслужават, не печелиш, поради понижена надеждност.
Бензинките до 2000 имат следните датчици - дебитомер, температура на антифриз, ламбда сонда, TPS, KS. :)
hidrazin написа:
Абе всеки да си кара тая кочина, дето си му пасва, харесва, отговаря на нуждите и може да си позволи.
Какви са тия теми за кабели? :? Хонда-та ползва оптични влакна. :)
Chefo77 написа:
Е, аз се надявам да се откаже преди 180, защото няма да ги стигна.. Тихо, да не разбере.
Лошо. Защото трошката ми прави 240. :lol: Дизела във високите нямаше никой, за това са ви сложили турбота. Да си взема дизел, да им треперя и над турботата. :rolleyes:
bigdragon - майстор
toolegittoquit написа:
Не казах ли, че карам Хонда? :) ....
Сигурно с 240 км/ч в обраното на магистралата.
От тука трябваше да започнеш...
Хонда Фор Евър :supz: :supz: :supz:

ПП Пак да попитам. Щото не видях отговор.
Коя е бензиностанцията с 30% бензин в "горивото"?
kr1100 - майстор
toolegittoquit написа:
Това ADY е двигател на VW, нали? Какъв разход ти дава, как се държи и какво поведение има?
11-12 лятно /гуми 215/60R1595H ;14 зимно /195/65R15 /на газ + бензин/лятото 1л, зимата 2-3 - зависи колко често се пали студена/. 1743 кг без пътници и водач.
Извън града 8,5-8,7 на пресечена местност, на магистрала 10-11 с включен климатики 130-140 км/ч При изключен климатик разхода пада , също и при скорост до 120 км/ч
Но горивата са помии в Бг. От Германия до Бг -разхода беше с 1-1,5 по-нисък.Само с първото зареждане тука веднага скочи.
Поведение -висок клиренс -там където закачат по черен път отдолу :Пасат Б5,%,5,Голф4/5Ауди А4,Опел Астра минава спокойно.
На моста при силен вятър и на магистрала при силен страничен вятър се усеща клатене . Зимата също се държи добре.
stoianov_n - специалист
toolegittoquit написа:
Бензинките до 2000 имат следните датчици - дебитомер, температура на антифриз, ламбда сонда, TPS, KS. :)
Я пак...това за коя бензинка говориш?
Ами я да видим някой екотек на опел, или зетек на форд....до 2000 год, да видим можеш ли да ги преброиш.Аз ще ти кажа за тези отзад дето не се виждат....приятелю... :-D
Не си наясно, не се излагай!!! :x
toolegittoquit - майстор
stoianov_n написа:
Говоря за основни датчици, свързани с работата на двигателя, проблеми по които могат да ти направят автомобила паметник или да превърнат дори придвижването до сервиза в ад. :)
stoianov_n - специалист
toolegittoquit написа:
stoianov_n написа:
Говоря за основни датчици, свързани с работата на двигателя, проблеми по които могат да ти направят автомобила паметник или да превърнат дори придвижването до сервиза в ад. :)
Е да де и аз за това говоря.....
Идея си нямаш колко много други "неосновни" датчици, могат да "направят" същите проблеми. :-D
Пак ти казвам не си наясно.... :wink:
toolegittoquit - майстор
stoianov_n написа:
Идея си нямаш колко много други "неосновни" датчици, могат да "направят" същите проблеми.
Опа. Забравих датчика на Хол и още един наоколо. Прав си, приятелю. Извинявам се. :)
stoianov_n - специалист
toolegittoquit написа:
stoianov_n написа:
Идея си нямаш колко много други "неосновни" датчици, могат да "направят" същите проблеми.
Опа. Забравих датчика на Хол и още един наоколо. Прав си, приятелю. Извинявам се. :)
=D> =D>
  • 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 154

Тема "Измами с разход на гориво." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: