Чефо, той и със зимни нямаше по-добре да се справи. Като знам паджерото (дълго), дето не е с грайфери, а с петсантиметрови чепове, как си ляга по корем в 50 санта сняг... Ний така си правим пъртините във вилната зона - единият се засилва и където мине-мине. Ако закъса, другият го изтегля назад. Моята кола не е високопроходима, не е и много мощна, но миналия януари се справяше с изтеглянето и с летни стари гуми. После сложих некви зимни и имаше осезаема разлика, но чак пък да стана вседеход, не е...
Другото е, че снегът бива различен (както и пясъкът, но е отделна тема). Посмъртно не влизам в навята пряспа! Точно лекичкият сняг, дето и най-трудно се рине, понеже се разпилява, той ми е правил най-големи мизерии. Не че в мокър сняг не можеш да се окопаеш, ама не става веднага като при сухия и можеш да се измъкнеш назад.
Другото е, че снегът бива различен (както и пясъкът, но е отделна тема). Посмъртно не влизам в навята пряспа! Точно лекичкият сняг, дето и най-трудно се рине, понеже се разпилява, той ми е правил най-големи мизерии. Не че в мокър сняг не можеш да се окопаеш, ама не става веднага като при сухия и можеш да се измъкнеш назад.