• 1
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 59
Всички имаме коли, нали ?
Chefo77 - майстор
Може и изпускателните да са били, не споря. Помня ли какво ми е казал майстора, то само до конкретика ми беше :lol: :lol:
Ама така се получава, когато скоростите ти влизат с поглед ...
stoianov_n - специалист
Kirilpm написа:
....Е когато някои дойде с ремък от Евро07 гаранцията може да си я поеме сам или да му я поемат в еврото,аз не нося отговорност.
Само с ремъците ли от еврото.....аз като видя логото и/или itn и направо отказвам да ги сменям.Щото после майстора е виновен....
kuuuuuul - майстор
Лога и опаковки каквито искаш,почти всичко е менте.Лошо е когато плащаш като за оригинал.
Kirilpm - специалист
Е за това не съм съгласен,качествени части има много и то на много добри цени,включително и качествени турски и китайски части.Въпроса е да се научим да различаваме ментето от оригинала и в процеса на научаване няма как да не се опариш няколко пъти.А ми се е случвало за менте да плащам повече от колкото за оригинална част,е това много го мразя :lol:
dadko - майстор
Kirilpm написа:
Е за това не съм съгласен,качествени части има много и то на много добри цени,включително и качествени турски и китайски части.Въпроса е да се научим да различаваме ментето от оригинала и в процеса на научаване няма как да не се опариш няколко пъти.А ми се е случвало за менте да плащам повече от колкото за оригинална част,е това много го мразя :lol:
Някои китайски части въобще не са ментета. Даже в автомобилите Great Wall са си оригинални.
toolegittoquit - майстор
stoianov_n написа:
Само с ремъците ли от еврото.....аз като видя логото и/или itn
Моят ремък мисля, че беше INA. Хубавото на веригата е, че излиза от завода и възможността за свободни интерпретации и вериги-менте е много малка, просто защото не се пипа. Според мен на 50К смяна на ремък не е много голям разход и се сменя далеч по-лесно от верига, както е и по-евтин от верига. Комплекта ми ремък с ролка е доста евтин, не повече от 65лв. :)
Иначе ITN не всичко е менте, някои работи що-годе работят. Имам приятел, който кара 3 години вече с бензинова помпа ITN.
miroki - майстор
Моята кола също е с приемлива смяна.
Ремък с 2 ролки е 158 лв (Континентал).
Само, че има и водна помпа за 67 лв.
Смяната е 75 лв. когато е с помпа. Без помпа мисля е 60 лв.
И станаха 300 лв. За горе долу 50 000 км.
На новите коли е по-скъпо и отива към 400- 500 лв смяна ремък ролка. Ако е в гаранция още, цифрата е доста по-голяма.
...
Това със свещите на корсата не е за старите модели.
Те са с обикновени кабели за свещи. 1,4 която препоръчах не е 2 валка.
nv952 - майстор
Малко помощ хора....
Имам регистрация в Опел клуб http://www.opelclub.bg/index.php?act=idx и първият път като пуснах тема (преди 2-3 месеца) всичко беше ОК!
Преди седмица обаче видях че не мога да пускам нови теми,не мога да видя листа с потребители :?
Пробвах да се свържа с админ обаче мейла който пратих се върна и пишеше че не е получен :sad:
Как да се свържа с тях и да ги питам защо не мога да пускам теми :axe:
inspo - майстор
Съобщение към модератор?
kuger - майстор
Поне успяваш ли да се логнеш?
  • 1
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 59