• 1
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 154
Всички имаме коли, нали ?
Tiger221 - специалист
С плочка си е най-добре. Иначе, ще има тема "ремонт на кутия за въздушен филтър за 1 лев". На газ, ще ходи до Каблешково за 5 лв. Имам предчуствие, че, до като се сложи тая газова, темата, ще стане минимум 100 страници.
nikolson - майстор
Баси и социалната тема, а още не сме видели барем едно селфи с тоя караконджул "Пасатор".
Chefo77 - майстор
Tiger221 написа:
С плочка си е най-добре. Иначе, ще има тема "ремонт на кутия за въздушен филтър за 1 лев". На газ, ще ходи до Каблешково за 5 лв. Имам предчуствие, че, до като се сложи тая газова, темата, ще стане минимум 100 страници.
Споко, към 42-а страница ще я продаде или бракува, след това ще има 3-4 страници мемоари и следващата ще е на жертвеника.
DundyTheCroc - майстор
С тази самоделна газова да не се стане така, че да не добута до брак или продажба...
gogo7777 - майстор
Действай.....искаме селфи като туриш АГУ-то. :)
montoya - майстор
Купи си карбонова тръба, по лесна е за работа от медната
Kirilpm. - специалист
Прекрасна идея е нереализирал се електрончик да монтира газово събрано от вторични с части,които е виждал само на снимка и опит придобит от бъзици на негов гръб по форумите.Не знам каква ще е разликата за него между медна и карбонова тръба,но знам че резултата ще е взривоопасен.
montoya - майстор
simplex написа:
montoya написа:
Купи си карбонова тръба, по лесна е за работа от медната
Карбонова? :?
Добре де, термо пластична
http://www.gasmagazin.com/%D1%82%D1%80% ... D0%B8.html
montoya - майстор
Погледни де с какво ти продават тръбата, не обичаш да четеш май.Идиния край на тръбата в бутилката, другия в клапана
Ще ти трябват само още два накрайника от клапана до изпарителя.
Ама аз не те навивам, просто предложих. И да те предпазя, виж къде ще пробиеш багажника за минаване на тръбата, че най удобното място за това е право в резервоара :lol:
gogo7777 - майстор
С тия маркучи работата ще загрубее. Тинки ще инплантира АГУ в Пасатко, а не котлон....... :lol:
  • 1
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 154

Тема "Какъв Пасатко си купих - да ви е яд!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: