• 1
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 59
Всички имаме коли, нали ?
nv952 - майстор
kuger написа:
Поне успяваш ли да се логнеш?
Да :)
Обаче не мога да пускам теми и да коментирам съществуващи вече теми :?
(Виж прикачените снимки)
inspo написа:
Съобщение към модератор?
Оххх-Два часа рових вътре и най накрая намерих един списък с админи и пратих едно ЛС :roll:
Пък чай да видим кво ще стане :rolleyes:

Прикачен файл

opel 2.JPG
opel 2.JPG (89.27 KиБ) Видяна 1192 пъти

Прикачен файл

opel.JPG
opel.JPG (93.53 KиБ) Видяна 1191 пъти
Andri01 - майстор
nv952 написа:
Малко помощ хора....
Имам регистрация в Опел клуб http://www.opelclub.bg/index.php?act=idx и първият път като пуснах тема (преди 2-3 месеца) всичко беше ОК!
Преди седмица обаче видях че не мога да пускам нови теми,не мога да видя листа с потребители :?
Пробвах да се свържа с админ обаче мейла който пратих се върна и пишеше че не е получен :sad:
Как да се свържа с тях и да ги питам защо не мога да пускам теми :axe:
Сменяш колата ...може и с "ГоУф" :). Аз така направих-от "Опел" минах на "ГоУф",ама пак "печка"...е,не заради форума ,де!? Просто и стана време :)
nv952 - майстор
inspo написа:
Виж тук
http://www.opelclub.bg/index.php?showto ... try1225600
Благодаря че изрови тая тема Inspo

Прикачен файл

opell.JPG
opell.JPG (17.85 KиБ) Видяна 1175 пъти
inspo - майстор
Моля . Пак заповядай. :thumbs:
profesionalist_wood - майстор
miroki написа:
Нищо няма нужда да гледащ, щом не знаеш какво.
Просто вземи приятел с теб, който знае какво да гледа и готово, после се черпите. Или направо човек на който да платиш за да ти избере кола. Само, че ще обикаляте много, щото той почти никоя няма да хареса.
Аз щях да си вземам кола наскоро, и се оказа непосилно половин година търсих и нищо. При нас (Варна) са много кът хубавите коли.
Сделката пропадна,оказа се че колата е била ударена и после изчуквана,шасито е криво. Отказах се. Пак съм в търсене ,май се повтаря историята с абрихта едно време :x
След време ще съм в Сърбия за 1 месец. Може пък да видя какво имат там,Имали марки като Юго и Застава.
Ма не знам дали ще мога лесно да си внеса бричка оттам след като сме в ЕС :?
Chefo77 - майстор
Тоз пък, ще си купува Юго или Застава ... То Юго е модел на Застава бре :) За Щатите го отделиха като отдекен бранд.
Такава кола в България мисля, че ще е много неудачна като избор. Най-малкото заради екзотичността си. То има повече Ферарита, отколкото Застави.
Е каквото има за нищо пари е добре,все тънча сметките :rolleyes: Щото платих данъка за апартамента 3000 лв неплащани от 10 години :lol:

За части във бГ ще е много трудно да намеря май :? Обаче прави впечатление по сръбските сайтове че колите им са сравнително запазени за годините си от 1970-1990,че и пребоядисвани
Kirilpm - специалист
Ако ще вземаш застава по-добре си вземи лада или москвич,поне части ще им намираш.Zastavata не е лоша кола,но просто отдавна и мина времето,а и понеже няма много бройки и частите са дефицитни.А като си вземеш кола от соц. блока,друго може да не стане,но поне ще се развиеш като механик и ще ти излиза безбожно евтино,стига да не е някой абсолютен гроб :lol:
Кримпи,се гледам да е евтина и удобна за паркиране като това http://www.ooyyo.com/sarbiya/c=CDA31D71 ... 3859.html/
Прави им чест че комшиите си поддържат колите въпреки сериозните години :lol: А и 50% от колите им все автоматици деба,тоя Тито добре се е грижил за тях
  • 1
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 59

Тема "Събирам мнения за първа лично моя кола." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: