• 1
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 60
Всички имаме коли, нали ?
infomar
MamaMy написа:
Второ, тая предна дясна врата защо е друг цвят, пребоядисвана ли е?
Не е, прясно измита след пътуването, защото беше прашясала и дъжд ме валя... и лошо осветление - боята е равна и без дефекти на всякъде.... не знам защо изглежда така лошо на снимките. Когато съм я забърсвал с кърпата съм пропуснал някой места/петна с прах.... а бе бях уморен и гледах да я прибера, че започна пак да вали... :?
Изображение

Изображение

Изображение
8180 - майстор
Колега,
Кефи колицата.
Ч*Е*С*Т*И*Т*О!!!!!!!
професионал - специалист
Честито колега!
Пара само за гориво, масло и гуми да даваш! :partyman:
stoianov_n - специалист
Честито и от мен.Много безаварийни км. и в сервиз да не влиза.
А на другите ще кажа, не шашкайте човека от началото, да си кара колата със здраве, без значение кое как и дали е пребоядисвано.
:partyman:
infomar
Благодаря на всички за пожеланията и добрите/полезни съвети по закупуването!!! :partyman:
radius - майстор
Аз съм доволен, че поне избра нещо по средата, което в известна степен отговаря на разностранните ти питания отначало - нито голямо, нито малко. Мен ме кефи колата и в крайна сметка като се купува втора ръка се купува не само модел, но и конкретен екземпляр.
kalpev - специалист
infomar, честито :)
С многолетно здраве и безаварийно да си я караш :partyman:
crez - майстор
Честито,нооооо все пак форд! :partyman: "Отмъщението на евреина Хенри към човечеството" сентенцията не е моя. :-D
DundyTheCroc - майстор
crez написа:
Честито,нооооо все пак форд! :partyman: "Отмъщението на евреина Хенри към човечеството" сентенцията не е моя. :-D
За сефте чувам, че Форд е евреин, виж, чувал съм, че отрича Холкоста през ВСВ и има едно книжле "Интернационалните евреи", което дори е било забранено в САЩ.
nikolovvd - майстор
Честито и много безаварийни километри! Приготвил съм ти подходящ подарък. :-D
Добре че е бил Хенри Форд да покаже на света как се прави серийно производство на автомобили. По това време Ролс Ройс е представлявал шаси с двигател, волан и 4 колела. За да стане автомобил е трябвало да отидеш до фирма произвеждаща каросерии.
Ако не беше той още щяхме да чакаме по 15-20 години за кола, както преди 1989 година у нас.
  • 1
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 60

Тема "Избор на "пенсионерска" кола." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: