• 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
Всички имаме коли, нали ?
hidrazin - майстор
пет май 09, 2025 1:39 pmАл_ написа:
може да е мини, ама не мина
Все пак моеше да е по-зле. Едно приятелче разправя:
- Вървя си аз из едно поле и гледам табела "МИНИ"
- И какво?
_ Ми минах. Сега съм пак при същия доктор както след скока от влака в движение, кога уцелих стълб на ЖП-то...
- А що скача от влака в движение?
- Ми щото гледам табела "Не скачай от влака по време на движение!". Те ши ми кажат на мен кога да скачам. И скочих!...

Прикачен файл:
МИНИ.jpg
МИНИ.jpg (8.77 KиБ) Видяна 254 пъти

:partyman:
Ал_ - специалист
Каръшка му работа :-D след случая с влака решил, че правилата все пак трябва да се спазват :partyman: и взел, че се минал :-D
Трифон П.Трифонов написа:
Все пак е Мини. Честито!
Благодаря. Аз друго и не очаквах, но ми беше любопитно как ще се представи новият катализатор, въпреки добрите отзиви за марката, макар и да се изкушавах направо да взема bosal или walker. Иначе в един момент даже съжалих :-D тя смяната - за пет минути, ама щото е мини - що неща трябваше да се свалят, че да стигна до смяна :lol: ако имах време - щях да пробвам с оглед на питата на оригиналния катализатор на място, и проби за почистване.
Със сигурност ще има информация, но защо да откривам топлата вода. Та, сега, както е свален, ако питата му е цяла, в което съм почти убеден - какви са опциите за ефикасно почистване?
MamaMy - майстор
Ако е цяла питата може да го ползва за сито. След 20 години дали му е останала химия е по-важния въпрос според мен. :?
  • 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46

Тема "ГТП вече само онлайн" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: