• 1
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 148
Всички имаме коли, нали ?

Обухте ли вече зимните гуми ?

58%
да
153
42%
не
110

Общо гласове: 263

nikolovvd - майстор
stiv1961 написа:
Пък мойта резервната е тип ,,Пат"рица", ни знам зимна лий, лятна лий :?
Става да те закара до най-близката гумаджийница. На сух път не те съветвам да караш с повече от 60, защото няма да издържиш на звука - вие на умряло та се кине! :lol:
stamenov1 - специалист
Е вече съм със зимните гуми. Предните дни почна да се усеща в дъжда, че летните сликове само с надлъжни канали вече не държат колата както трябва, при потегляне пробоксуваха.
kr1100 - майстор
Рано е още .При нас е топло още . Чак ноември ще му мисля.
Гумите са на железарките, хидравличното "жирафче ",кръстатия ключ,1 тръбичка 1" за помощник и за 20-30 мин съм готов
hidrazin - майстор
kr1100 написа:
...хидравличното "жирафче ",кръстатия ключ,1 тръбичка 1" за помощник и за 20-30 мин съм готов
В близката гумаджийница, пушене на две цигари доде ги гледам как ги сменят и правят баланс. Всичко за 10 лева.
:partyman:
stiv1961 - майстор
nikolovvd написа:
Става да те закара до най-близката гумаджийница. На сух път не те съветвам да караш с повече от 60, защото няма да издържиш на звука - вие на умряло та се кине! :lol:
Да бе, знам, просто се пошегувах :) Като взех колата беше с нормална гума и джанта, но надигаше кората и мокета на багажника. От една морга за 15 лв. си купих чисто нова ,,патерица" и сега дъното е равно.
kozl - майстор
От обяд вече съм със зимни шарки на нови гуми. Мисла да са убави Мишлените ама скъпи са. Сега трябва да зазимявам летните Континентали.
KingLin - майстор
hidrazin написа:
В близката гумаджийница, пушене на две цигари доде ги гледам как ги сменят и правят баланс. Всичко за 10 лева.
:partyman:
Как 10 лева бре?!? Тука ме дерът 6 лева на гума + допълнително ако джантата трябва да се изправя (почти винаги че дупките трудно ги виждам с тия скорости :) ). Баси Варна че е най-скъпия град за живеене ма тия ако на цакат повече от двойно... бесилка им трябва.
Chefo77 - майстор
Ти ако мислиш, че във Варна е скъпа тази услуга, иди в София да видиш :)
kuger - майстор
Мен ме дернаха 22 лв., та не се притеснявай. При това в малък провинциален град.
Kasap - специалист
Миналата седмица ги метнах още, ама хванах примоция - смених си ги безплатно. Крикчето от Лидл върши чудна работа. Поръчах и две гуменетки по нетя, ма ще си ги пазя за нови. Като мине истерията из гумаджийниците по пъви сняг, ще ги метна отпред - да си ровя зимъска по преспите.

П.С. Варненци, що не карате с всесезонки бе, аверчета?
  • 1
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 148

Тема "Сложихте ли вече Зимните гуми ??" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: