• 1
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 154
Всички имаме коли, нали ?
kuger - майстор
toolegittoquit, моля не ми пълни главата с прочетено някъде.
ivanovbg, явно си пълен мазохист, а и май доста стягаш!

Аз спирам до тук, с корави глави не ми се занимава!
toolegittoquit - майстор
kuger написа:
Е, приятелю, кък да ти пълня главата с нещо прочетено някъде, като ти обяснявам как точно работи моят автомобил, а и цялата серия такива? :?
Другото е, че имам и софтуер за диагностики, както и няколко кабела. :-D Работите, които ти ги говоря за пробвани и видяни.
stoianov_n - специалист
toolegittoquit написа:
kuger написа:
Е, приятелю, кък да ти пълня главата с нещо прочетено някъде, като ти обяснявам как точно работи моят автомобил, а и цялата серия такива? :?
Другото е, че имам и софтуер за диагностики, както и няколко кабела. :-D Работите, които ти ги говоря за пробвани и видяни.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Кабела и софтуера сигур са от 30 лева.....и даже си "чистиш" грешките са тях. :)
Ми ти си цял майстор тогава бе... =D> :prayer:
Само не разбрах каква кола караш?
kuger - майстор
toolegittoquit написа:
kuger написа:
Последно включване от моя страна. Въпрос, виждал ли си скъсана тръба с втечнен LPG, е какво става около нея? Ако не си не ми говори за изотермия! Щото съм си правил сладолед с течен кислород :razz:

пп:Как работи твоят автомобил малко ме касае, интересувам се от моят. И при мен се срещат малко кабели и повечко софтуер за диагностика, но не парадирам с това. Дори не ми е професия.
fbr - майстор
stoianov_n написа:
Само не разбрах каква кола караш?
Ейййй как не разбра. Целия форум знае.
toolegittoquit - майстор
stoianov_n написа:
Ми ти си цял майстор тогава бе... =D> :prayer:
Аз много ги разбирам и нямам грешки. :-D Между другото - имам Хонда. По-рано казах - маторист съм :-D
Послепис - ако знаеш една част от майсторите колко са зле - не правят разлика между компресия и степен на сгъстяване. :lol: Значи, заради такива майстори се принудих да се уча и да си ремонтирам сам. :x
kuger написа:
Последно включване от моя страна.
Добре, нали говорехме, че газта й става студено при понижаване на налягането? :)
И не парадирам с никакви кабели, казвам че каквото го говоря е мерено поне по 3 различни начина. :lol:
stoianov_n - специалист
toolegittoquit написа:
Послепис - ако знаеш една част от майсторите колко са зле - не правят разлика между компресия и степен на сгъстяване.
Знам, знам...Ама това не са МАЙСТОРИ а ЧИРАЦИ...Ти правиш ли разлика? :x
toolegittoquit - майстор
stoianov_n написа:
Знам, знам...Ама това не са МАЙСТОРИ а ЧИРАЦИ...Ти правиш ли разлика? :x
Не, не правя. Отивам в автосервиз. Пише с букви на вратите и отгоре - "Автосервиз". Влизам вътре и ги питам дали могат да ми тестват това и да ми направят друго. Чешат ми се умно по главата. Отварям им капака и им казвам нещо, те дори не могат да го разпознаят по картинка. Затварям капака и повече тоя сервиз за мене не съществува. Значи, не стига, че ще им давам пари, ами трябва и уроци да им давам кое къде се намира. Не аз да им давам пари, те трябва да ми дават пари. А честно казано не съм от най-разбиращите. И си накупих диагностики и така нататъка заради хора, които ми искат по 15-20лв да ми закачат колата на лаптопа за 5 минути и да прочетат 3 датчика. Много "майстори", ама малко майстори. Всеки иска да лапне парите, а после се хващаме за главите що колата е леш.
И да, знам "майстор", който още от времето на комунизма го работи, а не прави разлика между елементарни неща. Разбирам аз да съм - имам оправдание. Не се занимавам с това. А на него какво му е оправданието? И това е общо взето. За това се мъча да правя всичко сам. По-добре аз да се уча и да науча нещо, отколкото пишман майстор да се учи на колата ми, а после да замаже положението и да ми каже "амии, амааа, то така си беше"
gogo7777 - майстор
Малееее колко глупости са се написали тук :lol:
А тия с катраниците да не са по-добре от към багажник......една газова бутилка да не е по-голяма от няколко 10 литрови шишета от минерална вода :lol: ....опааа глътнах нафта :wink: .
Тинки ви ошашави всичките :-D
  • 1
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 154

Тема "Измами с разход на гориво." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: