• 1
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 154
Всички имаме коли, нали ?
ben84 - специалист
Kirilpm. написа:
Е това е,давайте съвети как да се монтира газова прибрана от скрапа.И въпреки че цената на целия комплект АГУ 100% е под 100лв трябва да се направи икономия от 5 метра тръба и да се удължи от някой,който е чел в някакъв форум,че можело и щял и да направи водна пробва.И с какво ще надуеш системата с уста или с крачна помпа?Това направо си е подигравка с форума,направи си сам самоходна бомба.Къде е тая нова пресилена администрация да го премахне веднъж за винаги този лауреат?
По-добре да го направи със съвети отколкото без. Иначе ше отиде при некое евтино майсторче да го претупа и верно че гръмне.
Аз мога да му дам съвет и нож от какво и как да си изкове. А това дали ше си пререже вените с него не знам.
Chefo77 - майстор
ben84 написа:
Аз мога да му дам съвет и нож от какво и как да си изкове. А това дали ше си пререже вените с него не знам.
Проблемът не е, че може да си пререже вените сам. Проблемът е, че той ще започне да размахва ножа напосоки докато е в тълпата ...
montoya - майстор
Резервоара трябва да се свали, иначе го заобикаляш отзад и отдолу и привързваш тръбата към скобите на радиатора, ама така отива повече тръба. Пълначката можеш да я изкараш навън през отвора за кабелите за теглича. Дори и да нямаш теглич, тоя отвор трябва да е там, дори и загатнат прорез на бронята трябва да има за него. Вътре не е хубаво да е пълначката, освен, че закона го изисквал да е отвън, като пълниш и вадят пистолета, постоянно умирисват на газ. Ако пък се прецака и съчмата на пълначката и вземе да изпуска, това си е една пълна тръба с миризлива газ, която се излива в багажника.
gogo7777 - майстор
Има фабрични снадки. Оригиналдъ.
Имат готин лаф тука......vyseri se na to /ser na to.....по Моравски/ :lol:
p.v.x - майстор
simplex написа:
Оригиналдъ.

Вай , вай , вай. :shock: :lol: :lol:

:rock:
kuger - майстор
simplex написа:
Добре, да поръчвам тогава от тая тръба? ЦЪК
Поръчай и трици, ама за маймуни не стават, да знаеш!
Най-добре е тръба 1/2, по-добре 3/4 поцинкована, трае много!
Ти глупак ли си, или се правиш?
DundyTheCroc - майстор
Темата се обърна на Направи си сам бомба в колата. Не е толкова притеснително, че сам ще си слага газовата, а това, че всичко е с вехти части и се гони само икономия. Колко ли подобни коли има по пътищата ни...
ssmmaaa - специалист
Е,думи нямам... И аз карам 22 годишна каруца,ама не ми досвидяха 350 лева за газово,защото живота си не съм го намерил на пътя.
nikolovvd - майстор
Пълно е, повярвай!
kr1100 - майстор
simplex написа:
kr1100 написа:
Едно време не се разрешаваше снаждане на медната тръба от бутилката до газ вентила.
А в бутилката и до клапана и от клапана до изпарителя хич не е снадена. Продават връзки с буренца от двете страни и всичко е редовно.
Tи като дявол евангиелето ли четеш , на глупав ли се правиш или си такъв по рождение.Прочети каков съм писал - от бутилка до газ вентил да няма снаждане / т.е.. връзка с буренце Ако е на по-недостъпно място няма начин да проверяваш за теч.
  • 1
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 154

Тема "Какъв Пасатко си купих - да ви е яд!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: