• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Всички имаме коли, нали ?
25th Hour - специалист
Бях го написал същото, но за да не разваляме тона го изтрих...

Така или иначе всеки си има своя истина, всеки е прав за себе си и също така е в грешка...

Дано всеки тук има възможността да си купи колата за която мечтае. Все пак мъже сме няма да мечтаем за гримове я.
mitko414 - специалист
25th Hour написа:
Все пак мъже сме няма да мечтаем за гримове я.
А запитвали ли сте се защо повечето жени мечтаят за гримове?
Защото колкото по-красиви изглеждат, в толкова по-хубава кола се возят. :)
2betrendy - специалист
Все пак мъже сме няма да мечтаем за гримове я.
Еееее.... аз като съм жена, да не мечтая за кола ли??? :?:
За гримове не мечтая толкова, ама виж пък за обувки.... :-D :-D :-D
NEMESIS - специалист
Баси случая :-D От коли на жени отидохме.
Аз виждам че всеки тегли към новата кола,икономичната кола,малката кола и подобни-но така и не разбрах защо :?:
Защо трябва да гори малко,защо трябва да е малка колата/освен ако не се ползва от жена/ :?:
Мен ме интересува например следното в една машина-максимална здравина,ремонтнопригодност,масово да има части за машината,максимална проходимост,простота на детайлите,липса на електроника,текущото обслужване да не струва една министерска заплата-това са лично мои критерии разбира се.
И на тези критерии дайте едно предложение за нова кола :lol: :lol:
ben84 - специалист
NEMESIS написа:
Мен ме интересува например следното в една машина-максимална здравина,ремонтнопригодност,масово да има части за машината,максимална проходимост,простота на детайлите,липса на електроника,текущото обслужване да не струва една министерска заплата-това са лично мои критерии разбира се.
И на тези критерии дайте едно предложение за нова кола :lol: :lol:
Лада 21214. Махаш инжекциона, слагаш карб та да се отървеш от електрониката и е всичко което търсиш ;)
25th Hour - специалист
Да, да се върнем към конския впряг.

:lol:

Всеки си има виждане. За мен е важно колата да е колкото може по-голяма като модел и задължително да е със задно предаване.

Както са казли от БМВ преди много години "Сатаната е измислил предното предаване :))))
NEMESIS - специалист
Разбира се че трябва да е с задно предаване.Иначе всички камиони и автобуси щяха да ги правят с предно.
Колкото до Лада 21214,хмм-има логика но е малко чуплива :?
Делян - специалист
ben84 написа:
Лада 21214. Махаш инжекциона, слагаш карб та да се отървеш от електрониката и е всичко което търсиш ;)
Съгласен. Руски инжекцион - никога... :x най-много моноинжекция - там що годе бива....
Освен това, снабдяваш се с един кашон спирачни, амбриажни помпи, спирачни цилиндърчета и си ти... Баси руснаците, в космоса отидоха, а едни спирачни помпи не се научиха да правят.
jekasus - майстор
Делян написа:
ben84 написа:
Съгласен. Руски инжекцион - никога... :x най-много моноинжекция - там що годе бива....
Освен това, снабдяваш се с един кашон спирачни, амбриажни помпи, спирачни цилиндърчета и си ти... Баси руснаците, в космоса отидоха, а едни спирачни помпи не се научиха да правят.
На ракета спирачки не й трябват.
moimoimoi - майстор
до автора-bisermonov
колега дал си толкова пари понеже са се насъбрали няколко неща за смяна или просто не си им обръщал внимание навреме и сега всички заедно ти идват понагорно
ама тая сума дето си дал за пасат б3 е нищожна в сразнение с цените за частите на по новите коли
имам 5 фолксвагена /всички са над 10 годишни/и смея да кажа че си е много непретенциозна кола с лесна подръжка,при майстори ходя само за смяна на нагренажния ремък
доскоро имах един фиат улисе/миниван/ с който ударих един див кон и после ремонта дойде над 2000лева само ламарини,фарове,брони,нищо сложно ама понеже е по нова кола и всичките и части скъпи, само за сведение ще ви кажа че в офижиалния вносител на фиат за бг ми казаха цена от около 1900 лева за предна броня :shock: :?
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "Моята кола на 20г. УЖАС" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: