Истината е,че в нашата държава никой не може да ти гарантира нищо за каквато и да било стока,така,че незнам как сте толкова сигурни,че като идеш на лукойл,примерно,(аз зареждам от тях) нафтата е качествена!
Аз до скоро имах едно кранче от което карах 1 година!Нафтата беше бистра като олио,колата си работеше супер добре и даваше чудесен разход(говоря за 2.0 HDI 110hp),проблема е,че кранчето секна
Така,че гаранция няма колега,взимаш,пробваш и ако няма проблем караш!
А на колегата,който се изрази,че нафтата е за кораби...ами колега
тя и газта е за утопление и за готвене ама я караш нали!
Аз преди HDI-то бях на газ така,че имам поглед над нещата и такива проблеми съм имал....с нов изпарител и добра настройка от ОМВ ми дава един разход от Лукойл с 1-2 литра нагоре или надолу,а шела няма да фо коментирам!
Аз до скоро имах едно кранче от което карах 1 година!Нафтата беше бистра като олио,колата си работеше супер добре и даваше чудесен разход(говоря за 2.0 HDI 110hp),проблема е,че кранчето секна

Така,че гаранция няма колега,взимаш,пробваш и ако няма проблем караш!
А на колегата,който се изрази,че нафтата е за кораби...ами колега
тя и газта е за утопление и за готвене ама я караш нали!
Аз преди HDI-то бях на газ така,че имам поглед над нещата и такива проблеми съм имал....с нов изпарител и добра настройка от ОМВ ми дава един разход от Лукойл с 1-2 литра нагоре или надолу,а шела няма да фо коментирам!