• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
Всички имаме коли, нали ?
SEV - специалист
colyo написа:
Ако искаш ще те пратя при един приятел (има магазин за авто и мото аксесоари) да си вземеш купешка топкаса, по Ентелегентно седи. 27лв май бяха при него и каски с блутут имаше.
Топ каса на пистарка ми изглежда доста смешно,по принцип си карам сам и много рядко возя още някой.На снимката правя едно изключение,щях да вземам жената и затова съм с втора каска :) .Блутуут имам вграден в каската.Бесаварийно на мотористите.
colyo - специалист
Продължението на ул.Калоян м/у Сан Стефано и Била-та.

То, че Симсона е пистарка, спор няма :))) На моя не бих сложил.....много "аграрно" ще изглежда:))
petkov_75 - специалист
SEV,приятелю,това за топ касата не беше за теб,а за другия маскиран!
Между другото,ква е тази мания да си криете лицата?
Айде с Филма сме свикнали,но ти?!
SEV - специалист
petkov_75 написа:
SEV,приятелю,това за топ касата не беше за теб,а за другия маскиран!
Между другото,ква е тази мания да си криете лицата?
Айде с Филма сме свикнали,но ти?!
Стоплих :-D :-D :-D :-D
petkov_75 - специалист
Ама късно! :-D Все едно на Трофито да сложа топ каса! :-D
Като стана на въпрос,да използвам темата,какви пари ще ми излезе да върна ТРОФИТО в оригиналният му вид,както е изкарано от завода?! :? За сега съм го оставил на заден план,но ми е като фиск идея!Ако може да не ми давате препратки към http://www.offroad-bulgaria.com,щот имам регистрация там,но никой не говори за цени!А пък и съм изчел,мисля,всички теми!Говоря за цени на поцинковане на много части,повечето дребни,песъкоструй и боя?!Инсталацията си я имам оригинална,чертежите също,но ме мъчи боята и поцинковането! :sad: :-D
Поста стана доста дълъг,но малко предистория!Моторът е (беше)на моят най-добър приятел,който загина нелепо в катастрофа (с мотор,разбира се!) :cry: ,и той искаше да го докара до състоянието,в което е излязъл от завода,но за съжаление не доживя да го стори, и затова аз съм се заел с това начинание!Както обичам да казвам, "По добре късно,отколкото никога!" :)
filmatoplo - майстор
Навъртях вече 360 км на Симсона , ами пушка е =D> .Първоначално се чудех как пали сутрин , казаха ми рецепта -да го ритам на смукач 3 пъти без контакт , после да дам контакт и да го ритна да запали .Палеше така , но сутрин всички почиващи по терасите мен гледат :wink: -знаете звуците -кръц, чик .Оня ден открих как да го паля от раз , а номера е -давам пълна газ , дърпам и смукача едновременно , дал съм на контакт , ритам и пали за част от секундата -хванах му цаката :wink: .
bulhomes2 - майстор
Не знам на симсонката как е, но на балканчето като дадеш пълна газ и "изключваш" смукача.
kuger - майстор
filmatoplo написа:
:) Симсонката е вече купена и прехвърлена в кат,попритегнах и туй -онуй и си върви.Поръчах я по еконт без да ходя до града на човека .Прати ми двата талона , платен пътен данък и два броя договор за покупкопродажба -единия подписвам и му връщам за отчисление в данъчното.Смених на мотора двете семеринги на коляновия вал ,чукчето и клапичка на смукача .Имаше малко закъснение центровката , която регулирах :wink: -сега пали и върви добре. В Карс.бг е обявата още -550 лв ,червено ,22 000 км, Иван -Велико Търново .ама не мога да кача снимката тук.
Колко ти седна ЕКОНТ-а?
LazarGanev - "Велик майстор"
filmatoplo написа:
:) 50 лева .
Колко неправда има на тоя свят - на мен ми вземат 5лв за 1 лист хартия да пратя до София :x
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Тема "Може ли и за мотори да говорим" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: