• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
Всички имаме коли, нали ?
profesionalist_wood - майстор
Взех генерално решение! :-D
Разделям бюджета. Сега за УАЗ-ката съм събрал 370 лв. И да си взема втора употреба УАЗ 469 за към 2000-3400 лв с военни мостове и да подменя всички части по нея което е нужно :? И ще се наложи да се разделя с много мои произведения на изкуството които съм изработил,нали съм занаятчия и трябват парички няма как. Все пак ми трябва да търся дренови клончета из горите с УАЗ,не мога да ходя пеш из чукарите и да ги нося на гръб :evil: И сега,за да не нарушаваме правилата на форума че искам да си продам икони и други дървени изделия,ще ги сложа в продавалника OLX :wink: По-нататък може и да разкарам Фордо...не се знае.
Винаги съм харесвал старите ретро коли...ама иска пара. :rolleyes:
пишман_майстор - майстор
Тая УАЗ-ка ...ай да не казвам , ама ме сърби ..клавиатурата , не знам точно с каква цел си се насочил към нея ( ти си написал де , ама...) , но за мен е еб@ти мазохизма да караш такава кола . Нещо друго гледай , казвам ти го като човек наясно с... доста неща от/по колите :wink:
Ние дърводелците сме известни с мазохизма... :)
crez - майстор
пишман_майстор написа:
Тая УАЗ-ка ...ай да не казвам , ама ме сърби ..клавиатурата , не знам точно с каква цел си се насочил към нея ( ти си написал де , ама...) , но за мен е еб@ти мазохизма да караш такава кола . Нещо друго гледай , казвам ти го като човек наясно с... доста неща от/по колите :wink:
Аааа не така за уазо, тази ламя(относно горивото) има перфиктно сметнати предавки, няма западни машини от този клас с такива характеристики. С включен демултипликатор на 1 скорост колелата не се въртят, те "стъпват", колкото и смешно да звучи, за сняг,пясък и кал този ход няма грешка, същото е и с нивата.
пишман_майстор - майстор
Мдамм....само дето Нивата в случая е много по-практичния избор . Реално УАЗ-ката е неподходяща за цивилна употреба , и като комфорт, и като разходи ...отсега знам, че и няма да намериш такава с метален таван за тези пари ... Зимата ще мръзнеш като куче с тоя платнения ветрилник , пардон-гюрук, лятото пък прахоляци и жега , абе....мизерия на N-та степен. УАЗ е за фенове-ентусиасти и ловци . Поне да беше ГАЗ 69 , че да е малко екзотика и рядкост, тогава е разбираемо .
Chefo77 - майстор
Тя пък Нивата върха на комфорта... :lol:
Но пък ...

https://www.youtube.com/watch?v=mAjOKVd6Dws
crez - майстор
Chefo77 написа:
Но пък ...

Тя не създадена за конфорт, тя е воененна кола. В Русия всички ниви са на мобилизационен отчет, в случай на нужда собственика е длъжен да се яви с нея на пункта за мобилизация.
Да ама как вие раздатката на Нивата.....чува се отвътре и отвън :lol: И ръждясва уникално бързо и е без шаси,та ако ръждяса много отдолу става мъка да се закрепи раздатката и може да падне на пътя :-D
А и тия руснаци са откачени да ходят на война с нивата.....докато не бъде ударена нивата от някоя американска ракета AMRAAM или PEGAS :lol:
Chefo77 - майстор
crez написа:
Chefo77 написа:
Но пък ...

Тя не създадена за конфорт, тя е воененна кола. В Русия всички ниви са на мобилизационен отчет, в случай на нужда собственика е длъжен да се яви с нея на пункта за мобилизация.
Не зная за сега, но доскоро у нас ВСИЧКИ автомобили 4х4 се водеха на военен отчет. Имаше го на плакатче в КАТ-прегледи.
crez - майстор
То,има ли армия, та да водят на отчет и частни машини :lol:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Тема "Мнение за Дачия Сандеро ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: