• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 13
Всички имаме коли, нали ?
schuldiner - майстор
Коли се купуват на принципа AS IS.
“As is” refers to a term used in sales contracts where the buyer agrees to buy a product in its current condition, without legal recourse should the buyer discover a defect in the product after purchase.
Не преглед от експерт, не сравнителната цена, а единствено репутацията на търговеца е гаранция за успешна покупка. Така че темата си е доста точна като заглавие, но в коментарите пак забихме всеки накъдето го влече.
silent - майстор
Какви ще бъдат търговците зависи от купувачите. С нулева финансова култура и реална самооценка на възможностите си купувача се натиска да бъде излъган.
шоп - майстор
От почти 20 години всички мои коли и тези на жена ми са били чисто нови.

Преди 3-4 месеца избирахме със сина ми неговата трета кола ( първите две малки и евтини за да се научи да кара)
Та хареса едно инфинити. Дадохме 160 лв за пълен преглед в официалният дистрибутор, който за 4 часа я провери по почти 200 параметъра. С кеф платих и купихме проверен автомобил.

Та мисълта ми е, че не бива да се скрънзим за 200 лв и един обстоен преглед в официален сервиз.

Няма как 10 годишна кола, която е струвала 200 000лв като нова да се продава за 20 000лв и да се заблуждаваме, че само ще караме.
Темата е изпълнила мисията си дори само със заглавието.
Като включим и първия пост, натам е шест страници лакърдия.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
пет сеп 15, 2023 1:19 pmТрифон П.Трифонов написа:
Е, налей по ено, де
пет сеп 15, 2023 4:01 pmn_a написа:
пет сеп 15, 2023 1:19 pmТрифон П.Трифонов написа:
Е, налей по ено, де
Веднага сипвам да почерпя, по желание на "пациента".

Г-н Говедароф, гледате ли телевизия?!

пп. Емо, истината винаги е някъде по средата.
"Ми никой не му е взел парите насила я!"
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
"Крис 2 Враца
1 месец
Това не е сумата за която е продаден джипа! Продаден е в добро състояние. Понеже господинът го купи на изплащане от лизингова агенция, от същата идваха да го гледат 3 пъти. Джипът беше закаран в сервиз и на същия беше направена диагностика преди продажба. Моля да не пишете кой е измамник и кой не, защото никой не Ви е взел парите насилствено. В какво състояние е бил в момента на продажба- сте се уверил самостоятелно."

От месеци публикува една и съща антиреклама из нета... Редно е, поне тук да бъде изтрита
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
пет сеп 15, 2023 5:20 pmТрифон П.Трифонов написа:
...
Уж веднага, ама какво???
btw пуснаха някакви комари стръвници. За секунди ми откъснаха меса
XpacTa - специалист
Нищо де - ще си регистрира човека фирма Крис-3 Враца и ще продължи да си продава. Може и сертификат "Коректна фирма" да си изкара. Честно казано не знам как може да се провери една кола за скрити дефекти, по колкото и параметри да се проверява - то дори нови се чупят, но там гаранцията те спасява. (уж)...
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 13

Тема "Автокъща Крис2-Враца и Крис1-Враца са измамници" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: