съб сеп 14, 2024 10:58 pmhidrazin написа:Ти си много тъп. Не съм казал, че ще я прекарам по втория начин. Просто ще и оправя колата. Това е фси. Вашите майстори в шише и разходки до пловдив с уж хубав бензин може временно да и помогнат да мине прегледа, но проблема ще си остане и ще се влоши.съб сеп 14, 2024 10:31 pmНиколче написа: Неможе. Казаха минаш на поправителен в съшия сервиз който те е скъсал !То не ти трябва да се занимаваш с мушенгии. Плюс че тези мошеници ще ти искат допълнителни кинти под масата (на ръка).
Иначе може, ама трябва да ти "изтече" срока за явяване на поправителен и тогава може на друго място.
И естествено след заплащане на още един преглед.
Успех!
И да се сетиш да пишеш как са се развили нещата...
![]()
съб сеп 14, 2024 8:47 pmIndianec 2 написа: Филма с руския кенеф го играя в момента, на етап стартер съм и не знам какво друго ще излезе...алтернатор ще пробвам да присадя от западен автомобил, че руските части не са особено читави май.Даже идея нямаш колко си далече от истината. Алтернатор от жигула беше синоним на надежност и универсалност по соца. Има и едни безчеткови алтернатори слагани по земеделската техника. Това е вечно. Нямат счупване. С вградено електронно реле и зимен и летен режим на зареждане. Те дори се самовъзбуждат и нямат нужда от лампа за тази цел.
Виж за стартерите им нямам добро мнение.
По принцип съветската автомобилна техника беше доста опростена и майстори имаше на всяка крачка. Ако преправяш спирачките на Буханката ти препоръчвам да пригодиш дискове от нещо западно.
АвтоВаз обяви , че Нива е с нов дизайн. Главното е да не ги объркате