Всички имаме коли, нали ?
Chefo77 - майстор
съб окт 19, 2024 5:43 pmАл_ написа:
съб окт 19, 2024 5:24 pmChefo77 написа:
На iOS не можах да намеря къде е изобщо тази настройка :(
Настройки -> Известия, най-отдолу е, ще го видиш, там всички канали са с опция да се изключат. Моите бяха включени, но известие не дойде, не че ми трябва
Да, видях го - благодаря!!
chapara - майстор
Мойте са включени, но не от мен.
Телефона е закупен от мобилен оператор от трите голями. Да де, то няма малки😀
DMN - майстор
MamaMy написа:
Ако е реална опасността няма да изберат тестовия канал.
Вервай ми, способни са и това да направят.
За тези настройки говореха масово, ама чак след теста. След дъжд качулка. Макар, че някои са били настроени и пак нищо.
Аз също не знаех за тези настройки.
За мен това BG ALERT си е издънка.
На хората къщите им изгоряха, пуснали тревогата, ама нямало там обхват, че за къв чеп е тази система тогава!
Сори, че е извън темата.
Baлepu - специалист
Темата се е отклонила, но май няма "против", та и аз да споделя: тук в Германия наскоро ми се разпищя телефонът с червен екран - правели тестове. Да уточня, че съм с български номер към "Вива-та".
chapara - майстор
Е те гонят покриване на територия, не само германци. Чужденците в територията и те човек. Сега не са 40те на миналия в😉ек.
нед окт 20, 2024 3:43 pmBaлepu написа:
Темата се е отклонила, но май няма "против", та и аз да споделя: тук в Германия наскоро ми се разпищя телефонът с червен екран - правели тестове. Да уточня, че съм с български номер към "Вива-та".
Без значение с № на кой оператор си на територията на ЕС.
https://digital-strategy.ec.europa.eu/bg/policies/112
Значение има, както вече се разбра, територията на която се намираши качеството на управлението ѝ.
montoya - майстор
пет окт 04, 2024 12:33 amChefo77 написа:
Не казвам, че не е бил прав - а че е нормално да има двойно потвърждение на това, че не собственика е шофирал. Иначе всеки може да каже, че друг е шофирал.
Не знам как е при служебните коли, но синът ми имаше снимка с кола на мое име която се водеше в повтаряемост защото бях платил предишна негова снимка от преди 2 години. За да избегна глобата трябваше да попълня декларация като към нея се дава копие на шофьорската книжка на снимания с надпис вярно с оригинала. Декларацията попълних и предадох в районното в което се водя на отчет. След около 2-3 седмици фиша ми отпадна, на него му го връчиха като отиде да си смени талоните на колата, но вече беше като за първо нарушение.

Тема "КАТ - рекет!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: