Тинки ти сигурен ли си , че това зарядно ти зарежда акумулатора 

Kirilpm написа:Дано поне маркучите да са маслоустойчиви че да не ремонтираме и ГНП във форумаНа маркучите пише, че са за гориво. И още не са от бакалията, а от магазин за авточасти. И изрично казах да са маслоустойчиви, за горивната система.
DundyTheCroc написа:Май пак си взел не какъвто трябва филтърТоя, който "трябва" нямаше го наличен. В неделя много малко магазини работят, знаеш ли?
toolegittoquit написа:Ми да си ги купил в петък бе,тарикат.За филтъра ти казаха преди една седмицаKirilpm написа:Дано поне маркучите да са маслоустойчиви че да не ремонтираме и ГНП във форумаНа маркучите пише, че са за гориво. И още не са от бакалията, а от магазин за авточасти. И изрично казах да са маслоустойчиви, за горивната система.DundyTheCroc написа:Май пак си взел не какъвто трябва филтърТоя, който "трябва" нямаше го наличен. В неделя много малко магазини работят, знаеш ли?
Kirilpm написа: Ми да си ги купил в петък бе,тарикат.За филтъра ти казаха преди една седмица...Има марка големият черен. Малкият черен между дюзите за обратната нафта не го гледах.
kr1100 написа:Надявам се следващата седмица да няма нарастване на темата заради студаВ момента е минус нанайси, щом ми замръзва на стъклото зимната течност за чистачки. Пали и върви.
turbocharged написа:НФилтъра обаче си го объркал и най-добре го върни. Трябва ти филтър за дизел с вградени щуцери.Тоя е за временно. Стоянов каза поне такъв да взема, но да е нов. Нямам корпус, филтърен елемент не ми върши работа. Ще купя, когато имам път и възможност със щуцери, какъвто си е реда.
Набутах се да купя такъв, ЗА НИЩО НЕ СТАВА.Мятай маркуча у багажника...не си се набутал. Всеки уважаващ себе си шофьор на дизел трябва да има такъв у багажника, по-важен е от ГНП-то дори. Ако нямаш познати рейсаджии, камионджии, тираджии, машинисти....сега е момента да ги намериш, за да не ти е задуло маркуча......
gogo7777 написа:И как така ти замръзва "зимната течност за чистачки"? Да не си купил някоя "маркова" или си налял повече водица...Течността е долу-горе. Купувах я от един магазин за авточасти и я разредих по упътване на около -15 долу-горе. 1 литър течност с 1.5 литра вода. От гадните с метанол е.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: