• 1
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 58
Всички имаме коли, нали ?
Andri01 - майстор
Не, Но не знаеш ченгето" с кой крак е станал" сутринта. Така,че ги сложи. Може да си изкара кривотията на тебе. :lol:
Lutchezar - майстор
съб юни 10, 2023 9:08 amIndianec 2 написа:
Ся не смее да се хваля още, ама преди това да питам.
За кола, водеща се по талон 6+1 нужно ли е да са монтирани и последните 2 седалки като ходя в кат да сменям талоните?
Че сега не са сложени, ама ги имам налични.
В София дори за Технически Преглед ми ги искаха да са всички седалки.
Indianec 2 - специалист
Ясно, благодаря!
Ще ги сложа да не ме карат да се шетам 2 пъти.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
За кола, водеща се по талон 6+1 нужно ли е да са монтирани и последните 2 седалки като ходя в кат да сменям талоните?
Слагаш. всичко по талон
пет юни 09, 2023 11:32 pmchapara написа:
Усра и тая тема, ТрифУнеее, ще пере кака с шибучицата🤭 :axe:
Ох, намерих правилната водка, след която не си мразя китарата.
Нека пак да съм аз лошавия, а Кака строга, но справедлива.

По темата...
Това момче ме учудва постоянно. Ако не бъркам, от скоро е с кетап за правоуправление?!
Доста прагматизъм, който аз никога няма да натрупам.
Дали смята да смени колата, след като напълни всички седящи места, с по голяма, дали междувременно да му върши работа и като товароносимост...... Браво, мисли човека!
При мен всяко возило е било плод на любов, също като с жените.

Първа кола съм на канала- регистрирам своя.
Както се спомена, каналжията не му напраили баница и нещо сгълча, че няма да мина....
Кой па тоя- цивилен някъф, пък аз действащ! Разменихме няколко кротки думи, разбрахе кой къф е, сви раменете, обаче колегата му се усъмни в № рама и ме караха да минавам допълнително "Технотест".
Мисля в сряда идваха от Шумен навремето. Все пак си го изкара кривака, а аз махнах с ръка...
Миналата есен отново имах подобни проблеми при регистрация на мотор. "Ми кажи, че си колега".
А що трябва да стигаме до жалби и пр или да се изясняваме. Минавам си нормално, съвсем обикновен човек съм. На мотора му нямаше задните степенки и решиха, че може да падне нещо под каруцата. Да, ама Не!
Както и Кака каза- как си е написано в талона, за да няма за какво да се хванат.
Айде и скоро да се похвали Индианеца!
Indianec 2 - специалист
Сложих ги и живот и здраве в понеделник или вторник съм в кат.
После пак ще ги сваля, че не ми трябват.
Иначе на канал не се ли минаваше при нов внос и смяна на номерата само?
При мен трябва само нови талони, номера си остава.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
съб юни 10, 2023 12:52 pmIndianec 2 написа:
...
...
Винаги на канала. Сега номера не се сменят задължително. Аз съм със софийски, а софиянецАт ми е с русенски... пълна анархия, сичкото и таквоз на таз държава, Радев е виновен
Айде, с радост да си я караш, да не те мъчи много и да се снимаш подпрян на предния капак :-)
ESPACE - майстор
съб юни 10, 2023 12:52 pmIndianec 2 написа:
Сложих ги и живот и здраве в понеделник или вторник съм в кат.
После пак ще ги сваля, че не ми трябват.
При мен трябва само нови талони, номера си остава.
Аз в понеделник регистрирах кола, даже не погледнаха вътре. Дори нямах аптечка и пожарогасител.Само свериха номер на рама, а този на двигателя видяха че е на кофти място и се отказаха да го проверяват.
kr1100 - майстор
Зависи как са станали сутринта и с кой крак. Сложи си ги за всеки случй, може и да не са закрепен , но да ги има.
2010 г. не ми правиха проблем / бяха в офиса/. Но след 1-2 г ги изпращах в Пловдив на приятел - върнали го заради 6и7- ма седалкипри регистрация. То и във всеки КАТ е различно.
Много зависи как се монтират при мен на щракване само, а и в книжката има варианти с 3-4-5-6-7 седалки.
П.П. първите години много бръмчах до Пловдив в стил пикап само с 2 предни, спирали са ме проверка, само 1 път са обелили дума за промяна в конструкцията , но не ги огря.
Ако се използват инструменти за монтаж/ демонтаж и нямаш книжка за автомобила с варианти на седалките може да гризнеш дръвцето.
П.П. Лъчо досега никога не са ми ги искали на ГТП. Минавал съм и с 2,3 седалки. Преди години дърпаха коланите уж за проверка, от 3-4 г. и това не правят.
Последна промяна от kr1100 на пон юни 12, 2023 7:41 pm, променено общо 1 път.
Lutchezar - майстор
Последния път мрънкаха че не ми е заверен пожарогасителя и в писали неработещ преден габарит в протокола. Знаех си и забравих да го сменя, виновен.
Всичко е според "зависи", "настроението" и на колко важни се правят.
  • 1
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 58

Тема "RENAULT SCENIC" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: