Не, Но не знаеш ченгето" с кой крак е станал" сутринта. Така,че ги сложи. Може да си изкара кривотията на тебе. 

съб юни 10, 2023 9:08 amIndianec 2 написа: Ся не смее да се хваля още, ама преди това да питам.В София дори за Технически Преглед ми ги искаха да са всички седалки.
За кола, водеща се по талон 6+1 нужно ли е да са монтирани и последните 2 седалки като ходя в кат да сменям талоните?
Че сега не са сложени, ама ги имам налични.
съб юни 10, 2023 9:08 amIndianec 2 написа: Ся не смее да се хваля още, ама преди това да питам.Слагаш. всичко по талон
За кола, водеща се по талон 6+1 нужно ли е да са монтирани и последните 2 седалки като ходя в кат да сменям талоните?
пет юни 09, 2023 11:32 pmchapara написа: Усра и тая тема, ТрифУнеее, ще пере кака с шибучицатаОх, намерих правилната водка, след която не си мразя китарата.![]()
![]()
съб юни 10, 2023 12:52 pmIndianec 2 написа: ...Винаги на канала. Сега номера не се сменят задължително. Аз съм със софийски, а софиянецАт ми е с русенски... пълна анархия, сичкото и таквоз на таз държава, Радев е виновен
Иначе на канал не се ли минаваше при нов внос и смяна на номерата само?
...
съб юни 10, 2023 12:52 pmIndianec 2 написа: Сложих ги и живот и здраве в понеделник или вторник съм в кат.Аз в понеделник регистрирах кола, даже не погледнаха вътре. Дори нямах аптечка и пожарогасител.Само свериха номер на рама, а този на двигателя видяха че е на кофти място и се отказаха да го проверяват.
После пак ще ги сваля, че не ми трябват.
Иначе на канал не се ли минаваше при нов внос и смяна на номерата само?
При мен трябва само нови талони, номера си остава.
съб юни 10, 2023 9:08 amIndianec 2 написа: Ся не смее да се хваля още, ама преди това да питам.Зависи как са станали сутринта и с кой крак. Сложи си ги за всеки случй, може и да не са закрепен , но да ги има.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: