• 1
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
Всички имаме коли, нали ?
kr1100 - майстор
вт фев 11, 2025 6:53 pmТрифон П.Трифонов написа:
Началото на януари 2008, без вериги.
Не бих причинил такова нещо на Е36 M , 99та!
На Тойо бус беше. Тантела на заледено и сняг със зимни гуменки. Тежка предница , лек задник.
gogo7777 - майстор
вт фев 11, 2025 6:53 pmТрифон П.Трифонов написа:
Началото на януари 2008, без вериги.
Не бих причинил такова нещо на Е36 M , 99та!
Към 15:25 вече беше поотпуснало :lol:
"- Господине, защо не сте изчистили снега от покрива на колата?! Ще спрете рязко, ще падне на предното стъкло и ще загубите видимост!
- Сигурно се шегувате! Аз с тези гуми няма как да спра рязко."

Имах удоволствието да управлявам висок клас автомобил, обут в премиум зимни гуми.
Изминати около 1200км, част от тях по заскрежено трасе. Сняг нямаше. Въпреки това, условията бяха подходящи за да се формират впечатления за качествата им.
Вместо да сменяме някакви на всеки две години, препоръчвам доказалите се в бранша, въпреки високата цена. Заслужава си сигурността, както вашата, на близките ви, така и на останалите участници в движението.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Един пръст снежец, отдолу сухо, под 20км/ч, тъпата Мерива друса абееса и разсвятка предупреждения по таблото, че било лъзгаво
Не съм лош шофьор, даже обратното, карала съм на лед и сняг и на лед със сняг и в порой и малко офроуд, всичко е в мярката с педала и кормилото, обичам аналоговите коли. Тая няма да я бъде, ако ще имаме зима
hidrazin - майстор
нед фев 16, 2025 10:06 amn_a написа:
... тъпата Мерива друса абееса и разсвятка предупреждения по таблото, че било лъзгаво...
КАТ-аджия към шофьор:
- Господине, защо не сте изчистили снега от покрива на колата?! Ще спрете рязко, ще падне на предното стъкло и ще загубите видимост!
- Сигурно се шегувате! Аз с тези гуми няма как да спра рязко!
:partyman:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
нед фев 16, 2025 10:24 amhidrazin написа:

:partyman:
А, не на мен тия. Чистя си цялата кола, винаги. Това ми е един от кефовете :-) да рина сняг. Гумите ми винаги са ОК
Chefo77 - майстор
Кака, това е Опел. На нашите Корсата е същия гьон - на сухо трябва с двата крака да скачаш на педала на спирачката, за да има някой, малко лъзгаво да е - ABS-а блъска като луд ... и, разбира се, не спира.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
нед фев 16, 2025 10:54 amChefo77 написа:
Кака, това е Опел. На нашите Корсата е същия гьон - на сухо трябва с двата крака да скачаш на педала на спирачката, за да има някой, малко лъзгаво да е - ABS-а блъска като луд ... и, разбира се, не спира.
Имам втора корса, тя си е ОК... Щото е аналоговаааа
Поне вече разбирам шофьорите на тъпите лъскави коли, дето се влачат с 15 из целия център... то дупки и дупчици, то локви, колите просто не вървят
Гуми! Качествата на гумите, както и условията. При определени такива няма гума която да не приплъзне.
  • 1
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56

Тема "" Време ли е да слагаме зимните гуми ? "" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: