• 1
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
Всички имаме коли, нали ?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
нед фев 16, 2025 12:24 pmТрифон П.Трифонов написа:
Гуми! Качествата на гумите, както и условията. При определени такива няма гума която да не приплъзне.
Абе да бе ама... тази кола я имам от лятото и естествено тръгнах да я проверявам. Абсолютно разумно и безопасно, на потегляне и тн... в завой, в наклон, и тн... 'айняна работа. На всичките ми други коли гумите ми ок, тая, нали, айде... Приемам, че така е измислена и съвсем я заобичвам
нед фев 16, 2025 12:37 pmn_a написа:
......съвсем я заобичвам
Е......да де. Всяка кола пък си има свой характер, вярно е, ама "любовта кат' доди, ни пита"!
gogo7777 - майстор
нед фев 16, 2025 12:41 pmТрифон П.Трифонов написа:
Е......да де. Всяка кола пък си има свой характер, вярно е, ама "любовта кат' доди, ни пита"!
Аз така "оправих" една японка......от тогава друга не поглеждам. Сега обаче се боря с едни други мастии.....е не е същото.
Въпрос на време е да си купя пак личен автомобил. :)
нед фев 16, 2025 3:19 pmgogo7777 написа:

Аз така "оправих" една японка...... :)
И сега всичко у дома е Хитачи и Тойо?!
Експерт: Не тръгвайте с всесезонни гуми на минусови температури

Източник: Petel.bg
https://search.app/FfJq
hidrazin - майстор
Да го таковам и у експерта. Пъчката пак се изходи по въпроса.
Кое е по-добре, всесезонна гума или лятна с протектор 4мм?
Щото закона го позволява. Отговорът е ясен...
Пък и всеки си има на раменете глава или тиква. Нека сам си преЦеня.
За мен съм си решил да са всесезонни.
Нооооо... ако ми се налага зимата да пътувам редовно, да не мога да отлагам пътувания, да се налага да минавам проходи, непочистени като хората пътища ...
Тогава задължително щях сложа зимни гуми. Така както съм правил години наред - летни/зимни.
:partyman:
Мииии....таковай го.
Препоръчва и споделя, почти същото, което признаваш в края на мнението си.
Черния лед вече го споделих, преди седмица ли беше, както и възможностите на зимните гуми на жипката ми, при движение по наклон само на задно.
Тази сутрин беше весело по аксаковско. Излязох по рано за работа, че да покарам. По средата на удоволствието мина трактора по най-готиния баир. Разва ли ми удоволствието.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
По соломоновски, слязох от колата ;-) Обаче два пъти на ден я изривам :-) Още не съм довършила 25-тях метра тротоар, мисля да затрупам няколко коли, забравени пред нас. През другото време работя за бедра и дупе по непочистените улици. Много е яко, пешеходците се изчакваме, с шофьорите си правим знаци за предимство и благодарност, срещам хора, пестя пари от супермаркета ... :-) ;-)
Евтино, весело, сигурно, здравословно.
  • 1
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56

Тема "" Време ли е да слагаме зимните гуми ? "" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: