• 1
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 148
Всички имаме коли, нали ?

Обухте ли вече зимните гуми ?

58%
да
153
42%
не
110

Общо гласове: 263

KingLin - майстор
nikolovvd написа:
Найс А? Мекичко и тихичко возят.
За тихичко не знам - моите зимни са по-шумни от летните. Усеща се най-много като минавам по стария асфалт останал още от превратните години (а дали не и от преди това) тука из региона.
Kasap - специалист
KingLin написа:
Усеща се най-много като минавам по стария асфалт останал още от превратните години (а дали не и от преди това) тука из региона.
Стига лъгал бе, този! Той новия кмет не ви остави стар асфалт! :-D
bagera1 - специалист
toolegittoquit написа:
stoianov_n написа:
Карал съм фиеста с двигатели 1.1 моно, 1.3 карб. и 1.8 дизел. Ся да кажеш нещо?
Да - ще кажа. Ако един човек е мърляч, не може да очаква да му върви колата.
Аз пък си минавам през удътъ и колата гасне. Велик, прехвален VW - що така бе, миме?
Кво вокаш за фаувето?
Иначе за гумите, ласите издадоха багажа като бях доволен от тях. Сега качих гиславед еврофрост5- доста ги хвалат познати.
Chefo77 - майстор
toolegittoquit написа:
Ако един човек е мърляч, не може да очаква да му върви колата.
Ахааа, ясно що ревеш толкова от вагината. :lol: :lol: :lol:
stoianov_n - специалист
toolegittoquit написа:
От клебер се оплакват, че са дървени гуми. Аз се целя на Мишелин, Континентал или Гудирър, останалите... [-X
:lachtot: :lachtot: :lachtot:
toolegittoquit написа:
... Ако един човек е мърляч, не може да очаква да му върви колата.
Айде да не си говорим кой е мърляч, и на кой му е толкова мръсен двигателя...и около него...че чак не се вижда марката на газовото..... :wink:
toolegittoquit написа:
Аз пък си минавам през удътъ и колата гасне. Велик, прехвален VW - що така бе, миме?
Ам, ей така, ако не си си отговорил още, прочети малко по нагоре...... :cool: :lol:
ZEDYCUS - майстор
Е то и аз карам фолксваген, отвреме на време се разваля по нещо, сменям и пак карам, ма не мрънкам :-D , стара кола е все пак.(от стария вагин доста части отидоха в новия) последната смяна беше хидравличната помпа. По скоро той да се оплаче от мен заради работата с която го товаря. :cool:
Тинки от Клебера съм доволен, 4 зими карам с такива. Кой каквото иска да си говори за тях. :wink:
Chefo77 - майстор
stoianov_n написа:
toolegittoquit написа:
От клебер се оплакват, че са дървени гуми. Аз се целя на Мишелин, Континентал или Гудирър, останалите... [-X
:lachtot: :lachtot: :lachtot:
Не му се смей, той не е виновен. Така е чУвал, откъде да знае :lol:

ZEDYCUS, ти мислиш ли, че Тинки ще налее толкова пари за 4 НОВИ гуми, та да има адекватно мнение за която и да е от четирите марки?
MIRO_073 - майстор
ZEDYCUS написа:
... и взех Клебер Крисалп ХП2. Доволен съм от тях, вериги не съм слагал скоро, доволно драпат
.
Трета зима със същите.
toolegittoquit - майстор
stoianov_n написа:
Айде да не си говорим кой е мърляч, и на кой му е толкова мръсен двигателя...и около него...че чак не се вижда марката на газовото.....
Много добре знаеш, че под мърляч нямам предвид тоя, който не е достатъчно побъркан да виси и да си лъска двигателя ежедневно. Имам предвид тоя, който базови консумативи и ремонти не прави, а после се чуди защо Форд-а не върви. И на Фиеста-та няма вариант да ти се издухат клапите на парното и да останеш без топло зимата. [-X
bagera1 написа:
Кво вокаш за фаувето?
VW никога повече. :-D Карам тоя само защото съм налял една торба пари за консумативи, та да ги изхарча, не да дам на някой друг обслужена кола.
Chefo77 написа:
ZEDYCUS, ти мислиш ли, че Тинки ще налее толкова пари за 4 НОВИ гуми, та да има адекватно мнение за която и да е от четирите марки?
Аз си слагам хубави на водещите колела. :) И като си купувам гуми марките Клебер и Тигър не са ми класирани на горни позиции в списъка.
Kasap - специалист
Това с водещите колела е гоуема грешка. Ще я установиш, когато собствената ти задница те изпревари няколко пъти... Много по-безопасно е да караш с 4 еднакви гуменетки, били те и средна хубост.
  • 1
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 148

Тема "Сложихте ли вече Зимните гуми ??" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: