• 1
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
Всички имаме коли, нали ?
p.v.x - майстор
badves написа:

Каде мога да те намеря да ти оправа аз колата?

Тя колата ни , си е наред .Попитах информативно.Дано не ни се налага , да се чуваме за проблеми с нея. За друго(хубави работи) може. :partyman:
badves - специалист
Господин p.v.x не разбира нищо от коли камо ли от мерцедеси просто е един хейтър
p.v.x - майстор
badves написа:
Господин p.v.x не разбира нищо от коли камоли от мерцедеси просто е един хеитър
И защо остана с впечатлението , че съм хейтър. Какво те кара да мислиш , че съм човек , който мрази всичко около себе си. #-o
badves - специалист
p.v.x написа:
badves написа:
И защо остана с впечатлението , че съм хейтър. Какво те кара да мислиш , че съм човек , който мрази всичко около себе си. #-o
В кое село ги ремонтираш мерцедесите? защо криеш нали си отворен майстор.
p.v.x - майстор
badves написа:
p.v.x написа:
badves написа:
В кое село ги ремонтираш мерцедесите? защо криеш нали си отворен маистор.
Л.С.
badves - специалист
p.v.x написа:
badves написа:
p.v.x написа:

В кое село ги ремонтираш мерцедесите? защо криеш нали си отворен маистор.
Л.С.
Колко е хубаво е да си майстор особено на Мерцедеси ама на думи в деиствителност смешник
p.v.x - майстор
badves написа:
Колко е хубаво е да си майстор особено на Мерцедеси ама на думи в деиствителност смешник

Спри малко чашките :drinkers: .Уважавам годините ти , но ставаш смешен.АКО ТЪРСИШ ДИАЛОГ МИНИ НА ЛИЧНИ. :?:
infomar
Говорих с човек от сервиз и ми каза, че няма принципно проблем да се подзарежда акумулатора, но трябва първо да се свържат кабелите и тогава да се включи зарядното. При спиране - по обратният път - спиране захранването и после сваляне на кабелите. Дефектиране на електрониката ставало евентуално в момента на свързване на кабелите ако по тях има напрежение.
nikolovvd - майстор
Това имах пред вид под читаво заряно.
Моето отказва да се включи, ако не е свързано към акумулатора.
ivanovbg - майстор
infomar написа:
Говорих с човек от сервиз и ми каза, че няма принципно проблем да се подзарежда акумулатора, но трябва първо да се свържат кабелите и тогава да се включи зарядното. При спиране - по обратният път - спиране захранването и после сваляне на кабелите. Дефектиране на електрониката ставало евентуално в момента на свързване на кабелите ако по тях има напрежение.
А като подаваш ток от друга кола? Даже запалена как се "спира" тока по кабелите?
Пълни глупости, освен ако не зареждаш с електрожен де.
В същност имаме една чистачка и един чистач, и те са хора от сервиз :wink: И да ти кажа, в кой да е сервиз са малко хората които разбират от жици, а от компютри са единици или никой.
:partyman:
  • 1
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60

Тема "Избор на "пенсионерска" кола." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: