badves написа:
Каде мога да те намеря да ти оправа аз колата?
Тя колата ни , си е наред .Попитах информативно.Дано не ни се налага , да се чуваме за проблеми с нея. За друго(хубави работи) може.

badves написа:
Каде мога да те намеря да ти оправа аз колата?
p.v.x написа:В кое село ги ремонтираш мерцедесите? защо криеш нали си отворен майстор.badves написа:Господин p.v.x не разбира нищо от коли камоли от мерцедеси просто е един хеитърИ защо остана с впечатлението , че съм хейтър. Какво те кара да мислиш , че съм човек , който мрази всичко около себе си.
badves написа:Л.С.p.v.x написа:В кое село ги ремонтираш мерцедесите? защо криеш нали си отворен маистор.badves написа:Господин p.v.x не разбира нищо от коли камоли от мерцедеси просто е един хеитърИ защо остана с впечатлението , че съм хейтър. Какво те кара да мислиш , че съм човек , който мрази всичко около себе си.
p.v.x написа:Колко е хубаво е да си майстор особено на Мерцедеси ама на думи в деиствителност смешникbadves написа:Л.С.p.v.x написа:В кое село ги ремонтираш мерцедесите? защо криеш нали си отворен маистор.
И защо остана с впечатлението , че съм хейтър. Какво те кара да мислиш , че съм човек , който мрази всичко около себе си.
infomar написа:Говорих с човек от сервиз и ми каза, че няма принципно проблем да се подзарежда акумулатора, но трябва първо да се свържат кабелите и тогава да се включи зарядното. При спиране - по обратният път - спиране захранването и после сваляне на кабелите. Дефектиране на електрониката ставало евентуално в момента на свързване на кабелите ако по тях има напрежение.А като подаваш ток от друга кола? Даже запалена как се "спира" тока по кабелите?
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: