• 1
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 154
Всички имаме коли, нали ?
jekasus - майстор
Пасатко е от старата истинска немската генерация, явно там са измрели ветераните вече...
Сегашните са пълни курви :-D За колите става въпрос... :-D
gogo7777 - майстор
Ейййй веднъж да съм съгласен с тебе.....кълвачооо :wink:
Junak - майстор
gogo7777 написа:
Загряваме между рундовете...кво толкова. Обсъждаме кой с кво ще се гръмне след успешната трансформация на Пасатко. Повече от половината ще "разчитат" на калашника....другите са обречени.... :-D
Ако ще гърмим някого, аз съм с флоберка. Така удоволствието е най дълго. Може да го гърмиш 20 - 30 - 50 пъти. А с АК - гръмнеш го веднъж и край.
kr1100 - майстор
jekasus написа:
gogo7777 написа:
Ако върнем по-назад към Хуго Шмайзер, хептем ще забравим за Калашника....ама тука има фанатици на тема руски играчки и....... Пасатко ще остане без газ.... :lol:
Той си е създател на АК-47, ама, докато умре последния ветеран от войната, няма да се признае.
Нали е бил "изнесен " в СССР да разработва АК :-D Грешка "поканен" със сътрудниците си..
Иначе мужика неразбиращ от чертежи как ще сътвори автомата.
Kirilpm. - специалист
simplex написа:
nikolovvd написа:
А ти пиши отново, когото се снабдиш със следните два документа!
Май не разбра, че ако поискам мога да се снабдя с всичко, включително наркотици или автомат калашников. Не знам в коя държава живееш ти.
Карай си Рено-то и спри да ми тролиш в темата.
Като гледам с кофти наркотици си се сдобил,другия път отдели повече средства :-D
За толкова пари,толкова автомат/пасат
https://www.youtube.com/watch?v=aUxDxdiw0ag
Pooh - майстор
gogo7777 написа:
Ако върнем по-назад към Хуго Шмайзер, хептем ще забравим за Калашника....ама тука има фанатици на тема руски играчки и....... Пасатко ще остане без газ.... :lol:
По-назад от МР44 - към Шмайзер?! Това малко като - ако се върнем по-назад от Пасатко, ще стигнем до Фолксваген ... :lol: :lol: :lol:
stoianov_n - специалист
simplex написа:
:partyman:
Тук няма какво повече да се каже, предложих темата за затваряне.
Ем, похвали се че вече си газифициран де....или като нямаш вече зор.....
Може и някоя снимка да сложиш, да видим и ние как стават работите.Или имаш нещо за криене?
zz_stefanov - майстор
simplex написа:
:partyman:
Тук няма какво повече да се каже, предложих темата за затваряне.
Сети се. Поне я закръгли на 40 листа :wink:
Можеш да я предложиш и за изтриване както и други твои говорилни.
gogo7777 - майстор
Е това ли беше последният ъпгрейд на Пасатко? :roll:
Kirilpm. - специалист
Каквото сте се трогнали сякаш за пръв път ви лъже,че темата е предложена за изтриване.Ако докато пишеше се беше хванал да носи тухли на някой обект или беше ходил да чиракува при някой електротехник до сега щеше да е събрал пари за една нова кола.
  • 1
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 154

Тема "Какъв Пасатко си купих - да ви е яд!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: