• 1
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 154
Всички имаме коли, нали ?
nikolovvd - майстор
Да направим 40-та последна страница. Дай Боже!
Така е най-добре за него! Като се изтрие темата няма да му четат глупостите и ще минава за знаещ.
За седмица една газова не може да сложи.
kozl - майстор
Вече всички ги е яд, кой на Пасатко, кой на Тинки :-D
Темата постигна целта си - да ни е яд :evil: Затворена или отворена все ме е яд че се разписах :lol:
gogo7777 - майстор
Да ви имам кахърите.....абе забавлявайте се бре. Къв Пасатко, кви стъкла, кви масла, кви газови.....Тинки така ви омотва.... :lol:
gogo7777 - майстор
Абе нали ти казах откъде да вкараш газта.......сега още 20 страници минимум ще уточняваме "аванса" и има ли той почва при Пасатко....и 10 страници за въртене по тройника. Ей ама хич не слушаш :)
ben84 - специалист
nikolovvd написа:
Да направим 40-та последна страница.
Има символика :D
p.v.x - майстор
ben84 написа:
nikolovvd написа:
Да направим 40-та последна страница.
Има символика :D
Защо така.
Дето се казва , като отсееш житото от плявата , все остава и малко жито.

40-сет 40-сет.
И 400(сраници(страници)) да станат , все ще имат полза за по несведущи от Тинки.

А такива има със сигурност.
Последна промяна от p.v.x на нед окт 02, 2016 3:06 pm, променено общо 1 път.
zz_stefanov - майстор
p.v.x написа:
.....
И 400(сраници) да станат ...
Неволната грешка (сраници) много точно описва темата :)
ESPACE - майстор
simplex написа:
Иска малко да се пипне аванса и да се настрои изпарителя.
Тоя дрЪт изпарител ще го настроиш на врЪба у срЕда. Бий си главата като не увира.
montoya - майстор
В левия праг минават кабелите за помпата. Има място за реле, под кората дето е закачена дръжката за отваряне на предния капак. Прекъсва се по дебелия кабел червен с жълта линия. По тънкия е за централното
nikolovvd - майстор
simplex написа:
Сложих я. Не с помощта на дървени философи като теб. В свободното си време. Без подемник. И от тия 4дни, в които я слагах един ден всъщност чаках да ми дойдат тръбите. Само 1 нещо ми остана - да сложа реленце да спирам бензиновата помпа.
И аз! :-D В 9:30 дойде колата и в 12:30 си замина, но не съм си губил времето да пиша по форуми, а съм бачкал. И сега аз съм с Х лева напред и клиента е доволен, а ти си с Y лв. назад и още не си завършил инсталацията. :lol:
  • 1
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 154

Тема "Какъв Пасатко си купих - да ви е яд!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: