• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 20
Всички имаме коли, нали ?
Здравейте :)) Препоръчвам ви добавка за масло МТ-10 Metal treatment лично на Ситроен BX16TRS съм с нея и съм доволен:).
Chefo77 - майстор
Ха такааа - още една разработка на НАСА... :lol: :lol: :lol:
Стефко - специалист
Chefo77 написа:
Ха такааа - още една разработка на НАСА... :lol: :lol: :lol:
Съвсем вярно. Тая добавка я ползвам от поне 14 г. Просто няма аналог.
Chefo77 - майстор
Радвам се за което.
И намагнетизаторите спестяват 30% гориво ... вероятно :wink:
mldm - специалист
Какво масло да сложа на Пасат В3 90г карбуратор?Сега е с Валволин 10/40 но дойде време за смяна и се колебая а в сервизите ми прдлагат някакви наливни за по 8-10лв и ме убеждават че са хубави но не съм превърженик на наливните.В няколко сайта за масла има промоции на Мобил 10/40 за по 50лв но има ли вероятност да е менте че при мен са на 65-70лв.
Chefo77 - майстор
По принцип в сервизите за смяна на масло имат и по-евтинки масла и смяната е безплатна, ако вземеш от тях. А цената често е същата, каквато е ако си го вземеш от друго място - само не си цапаш ръцете като го сменяш. Аз преди да "открия" Agip-а, ползвах Mannol. Дали ще е наливно или от бутилка, беше към 9 лева литъра. Много е важно обаче да имаш доверие на хората, които го предлагат - че много търгаши се навъдиха :( Сменях го по-често и нямах притеснения.
Ако си от Варна, мога да те насоча към такова сервизче.
Мобил-а хич не е лошо масло. Всичко може да е менте, не само в сайтовете. След като на Motul има ментета, при дистрибутора ... :?
майсторе - напреднал
Купувай си маслата директно от представителствата за Б-я.Добрите имат саит.
ArturDent - Почти Безобиден
Chefo77 написа:
По принцип в сервизите за смяна на масло имат и по-евтинки масла и смяната е безплатна, ако вземеш от тях.
Безплатно ама друг път.
Я се опитай да си вземеш отработеното масло.
майсторе - напреднал
Вярно е ,ама за какво ти е отработеното масло ?
montoya - майстор
майсторе написа:
Вярно е ,ама за какво ти е отработеното масло ?
Палим си печката с него :-D
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 20

Тема "Маслата- кое, какво, как да изберем" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: