• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
Всички имаме коли, нали ?
kr1100 - майстор
forski - карам ван-ов ADY и масло не доливам .Сменям полусинтетика на 12-12,5к км
П.П. 223 150 км е пробега на автомобила.
Обаче АТМ а от след 2001г лапа масло.
Последна промяна от kr1100(стар) на съб сеп 13, 2014 9:44 pm, променено общо 1 път.
ArturDent - Почти Безобиден
forski написа:
За VAG творенията по-принцип е нормално да си возиш тубата с маслото в багажника...
Айде сега....
Имал съм Passat B3, бензин - на 15-тата година съм доливал 0.5 л на 10 000 км.
После имах Passat B5, нафтова печка - не съм доливал от смяна до смяна (15 000 км.)
ЗДР КОЛЕГИ,АЗ КАРАМ КОРСА ,ЖЕНАТА МЕ МРЪНКА ЗА ЗАФИРА ЗА НОВА ГОДИНКА,БРАТ МИ КАРА 1 .6. ВНОС ОТ ХОЛАНДИЯ.
Прекрасен авт, нищо че е 2000 година.за 5 години е сменил масло ремаци и накладки 4 тампона,познати имът но от италия
големи боклуци,съвет ттърсете кола от холандия-хората имът пари и ги подържат,от 5 месеца събиръм пари и обикалям да търся но големи боклуци та 2002,3,ужасс мити мръсни напудрени ,,търся холандска зафира и аз 1.6.като брат ми..БРЕИЙЙЙЙ трудно се намира,преди 7 дена попаднах на обява 4200лв, нов внос отидох запознах се с продавачката погледнах колата,бреийй изненадах се,покарах,огледах,3 кафета ударих не ми се разделяше,но 4200 иска,страшна кола,дано не ми я вземът ддокато събера парите,да има от 2000лв до 3700 навсякъде но са напудрени боклуци 16 коли видях страшни бънгийййй,
Това искъм да взема
https://www.olx.bg/ad/koledna-tsena-ope ... 6jCxU.html

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=gggdav

няма такава като тази и се продава от жена

Прикачен файл

a.jpg
p.v.x - майстор
TRAICO333 написа:
ЗДР КОЛЕГИ,
Голям гявол си. :-D
Браво за тактичната(рекламна) презентация.
Иначе колата си е хубава.
Ама за цена не знам.

:rock:
колега наиграл съм се много в живота и виждам кое е хубаво,ако не вярваш ходи виж колата,може да има дребна забележка ама е страшно запазена кола
AAsat - специалист
Разхода, даден в първата обява е много желателен но е нереален
http://www.auto-data.net/bg/?f=showCar&car_id=2600
kr1100 - майстор
TRAICO333 написа:
колега наиграл съм се много в живота и виждам кое е хубаво,ако не вярваш ходи виж колата,може да има дребна забележка ама е страшно запазена кола
И с какво блести уникалния автомобил ??? Малък двигател 1,6л на доста по- тежко купе от Астра.
Смехории. Попитай се защо на това купе монтират 2л двигател.
То остави разхода , но и ускорението е дадено по надолнище, камо ли пък с 7 човека и смешен въртящ моменти о то при 3600об/мин. Днеска сутрин като потеглиш по икиндия си достигнал макс. скорост.
Висок въртящ момент при ниски обороти още имат дизелите и 8 клапанните двигатели.
бе да ти кажа и на брат ми до 110 дава толкоз 8.1,ма ти си я гледаш на компа,ако се кара здраво повече,10-11,.но аз съм на 42 и не карам бясно,8 на сто до 110км,даже мисля да не и слагъм гаас.много нежна кола,първи собственик е била жена,втори собственик( жена) ми я продава,минало ми е времето да бързам.РЯДКО СЕ НАМИРАТ ТАКИВА КОЛИ КАТО ТАЗИ.
Последна промяна от TRAICO333 на пет ное 11, 2016 8:02 pm, променено общо 1 път.
p.v.x - майстор
TRAICO333 написа:
много нежна кола,първи собственик е била жена,сега жена ми я продава,

Нещо се обърках.
До колкото разбрах , жена ти иска такава кола.
А излиза , че тя я продава. :-D
:rock:
НЕ МИ ХВАЛЕТЕ ДИЗЕЛА,ТОВА Е ПОСТОЯНЕН РЕМОНТ НА ТОРБИНИ И ПОМПИ,БРЪМЧИ ПО ЗЛЕ ОТ БАГЕЕР И СМЪРДИ НА НАФТОВА ПЕЧКА.ПУШИШ КАТО КОСМИЧЕСКИЯ КОРАБ НА ЧУБАКА И СЕДИШ В АВТОМОБИЛ НА ФЛИН-СТОУУН.ЗИМАТА СЕ МОЛИШ ДА ЗАПАЛИШ КАМОЛИ ДА СЕ СТОПЛИШ,Е СЪСЕДА ИМА 2-КА ЗАФИРА НАФТА-ПО ДОБРЕ ПЕША ДА ХОДЯ,ПОНЕ ЩЕ СЕ СТОПЛЯ И НЕМА ДА МИРИША НА ПЕЧКА В ОФИСА.1.6 БЕНЗИН Е ПЕРФЕКТЕН ЗА МЕН И ЗА ЖЕНАТА,КАРАИТЕ И 20000 КОБИКА И ЛЕТЕТЕ ма си земете дебели дрехи
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Тема "Opel Zafira 1.6" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: