Chefo77 написа:Защо, има ли някакво друго предимство газта, освен икономическо и то като цифрово изражение на газостанцията? Еко-то го оставяме, щом не си налапал ауспуха, значи е все тая..При мен с газ върви почти толкова колкото с бензин. По-евтино и доста по-екологично обаче. Мисли малко и отново защо почти всички баничарки, на които може да се сложи АГУ са с такова.
thinkpad написа:Разбира се, че ще ги направят на газ - това са работни коне. Не знам някой да си купува баничарка за семеен автомобил. Ти мисли - колко голям е процентът на баничарките, които са на нафта, сравнен с бензиновите такива. Да, бензинките ги обръщат на газ - факт - като целта е икономия. Нормално. Огромна част от комбитата в световен мащаб се избират с дизелови двигатели. Огромна част от работните автомобили - също. Огромна част от по-луксозните - също.Chefo77 написа:Защо, има ли някакво друго предимство газта, освен икономическо и то като цифрово изражение на газостанцията? Еко-то го оставяме, щом не си налапал ауспуха, значи е все тая..При мен с газ върви почти толкова колкото с бензин. По-евтино и доста по-екологично обаче. Мисли малко и отново защо почти всички баничарки, на които може да се сложи АГУ са с такова.
И никога не съм сравнявал газ и бензин. Сравнявам газта с дизела!
Допълних си предишното мнение докато си писал това.