• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 11
Всички имаме коли, нали ?
Chefo77 - майстор
Star FM не го изтървА от Варна до Камчия. Силен сигнал. Доволен съм.
Едно приятелче, което живее във Франция, като чу че някой сравнява марката с Пионер, много се смя.
Chefo77 - майстор
Май май ме хвана вълнАта... След плеърчето май май ще сменям малко (да речем всички) колони и ще сложа малка тубичка. Днес ми подариха това, няма как да не го оползотворя :)
DundyTheCroc - майстор
Така се почва, плеър за 100 пари, после говорители за 300, после плеър за поне 200, щото на новите говорители звучи гадно, няма нужните изходи и корекции. Ако беше взел Пионерчето поне щеше да имаш читав изход+контрол за баса и добър еквалайзер :-D
Chefo77 - майстор
Че то това си има всичко.
velinsl - специалист
simplex написа:
А ние нямаме StarFM. Спряха го. Сложиха BulgariaOnAir.
Във Варна ги има и двете едновременно. На различни честоти разбира се.
Chefo77 - майстор
Питанка към Тинки (ако иска да отговори), но ако някой друг може да отговори, ще съм благодарен.
След втората кражба на музика, реших да си взема радио касетофон. Взех си за 20 лева един стаааар Pioneer с еврожак, работи добре, но антената му е различна.
Дали има някакви преходници между двата стандарта, или всеки се оправя както може?
И благодаря, разбира се!
Прикачен файл:
image-0-02-04-e1ecb1df288adfee08e93da4b97adffe75eb436c2fd32e1fb9be46e943f9fb9a-V.jpg
image-0-02-04-e1ecb1df288adfee08e93da4b97adffe75eb436c2fd32e1fb9be46e943f9fb9a-V.jpg (99.47 KиБ) Видяна 1277 пъти
plamen6703 - майстор
Прегледай на този линк http://www.autoaksesoari.net/products/v ... rettyPhoto не става дума да си купиш от там, а да се ориентираш какво ти е необходимо.
Магазини като "Конрад" и "Елимекс" няма как да не ти преложат необходимият преходник.
Chefo77 - майстор
Супер, много благодаря!
Поне вече зная, че има и какво да търся. Утре ще ида в Елимекс знаейки (без опасност да ме изгледат тъпо) :) :)
jekasus - майстор
В технополиса също ги има такива преходници.
plamen6703 - майстор
Chefo77 написа:
Супер, много благодаря!
Поне вече зная, че има и какво да търся. Утре ще ида в Елимекс знаейки (без опасност да ме изгледат тъпо) :) :)
За последното не е много сигурно как ще те изгледат :) Случвало ми се е да вляза в магазин и продавачката без да я познавам да ми е сърдита. Питам я познваме ли се, отговора е, че не се познваме, питам я да не съм я обидил с нещо, отговора е отново отрицателен. На въпроса ми, защо след като не се познаваме и не съм я обидил с нищо ми е сърдита... отговор няма, а става още по-сърдита :-D
За по-сигурно щракни с камерата на мобилният си телефон преходника, че може да попаднеш на продавачки, които не само гледат тъпо :-D
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 11

Тема "Нисък клас Sony или Blaupunkt?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: